Koori šalottsibulad ja küüslauguküüned, lõika viiludeks. Lõika sealiha 2 cm kuubikuteks. Koori ja viiluta ingver. Purusta pipraterad.
Kuumuta õli paksupõhjalises potis. Lisa sibul ja küüslauk ja prae 2 minutit keskmisel kuumusel kuni kergelt kuldsed.
Lisa sealihakuubikud ja ingver. Kuumuta segades veel 2 minutit. Lisa magus sojakaste ja hele sojakaste ning pipraterad. Prae segades minut aega.
Lisa pool kanapuljongist ning tšillid. Hauta tasasel tulel tund aega (ära kata potti kaanega!), puljongit vajaduse järgi juurde lisades. Roog on valmis, kui sealiha on pehme ja leem tugevalt kokku keenud. Liha peaks olema tumepruuni värvi!
Retsept on mugandatud Heinz von Holzeni raamatust "Bali Unveiled: The Secrets of Balinese Cuisine". Retsepti testis ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.
Siga magusas sojakastmes
Bali saarelt pärit sealiharoog Be Celeng Base Manis.