8 hot dogi saia
8 HK Aito Nakki viinerit või hot dog vorstikest
1 pakk HK Amerikan Pekoni peekonit (BBQ või Original)
Kaste:2 sl õli
3 punast tšillit
3 sl kontsentreeritud tomatipastat
400 g purk purustatud tomateid
3 sl fariinsuhkrut
2 sl veiniäädikat
1 sl sojakastet
1 sl Worcesteri kastet
soola ja musta pipart
Valmista esmalt kaste. Kuumuta potis õli, lisa purustatud küüslauk ja kuumuta läbi. Lisa hakitud tšilli ja tomatipüree. Kuumuta veidi, siis lisa purustatud tomatid, suhkur, veiniäädikas ja sojakaste. Keeda kastet tasasel tulel ilma kaaneta umbes 30 minutit.
Kui kaste on parajalt paks, siis maitsesta see Worcestershire'i kastme, soola ja pipraga ja lase jahtuda.
Tee viineritesse sisselõiked, keera peekoniviilud ümber viinerite. Grilli peekonisse mähitud viinerid keskmisel kuumusel ahjus või grillil kudlseks.
Rösti hot dog'i kuklid kergelt, siis pista vahele peekon+viiner, kastet ja röstsibulat.
Soome HK koostatud retsept.
Hot dog terava kastmega
Ameerikalik hot dog viineri, peekoni ja terava tomatikastmega.