Punane hakklihasupp

Lihtne argiõhtusupp, mis saab lisamaitset ürtidest ja küüslaugust. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
40 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g hakkliha

400 g purk konservitud purustatud tomateid

1 l köögiviljapuljongit

1 tl kuivatatud tüümiani

1 tl kuivatatud punet ehk oreganot

1 tl meresoola

pool väikest lillkapsast

1 väike porru

1 väike suvikõrvits

1 sibul

3-4 küüslauguküünt

Valmistamine

Kuumuta potis puljong ja tomatikonserv, lisa maitseained. Lõika lillkapsas väikesteks õisikuteks, lõika porru ja suvikõrvits väikesteks tükkideks. Haki sibul ja küüslauk. Lisa köögiviljad puljongile ning keeda tasasel tulel 30 minutit.

Prae hakkliha kuival pannil, lisa supile. Viimistle maitse. 

Retsept on mugandatud Lia Virkuse & Pille Endeni raamatust "Nutika perenaise kokaraamat" (2009)

LISA KOMMENTAAR