ehk siis toortoitujaile sobivad küpsetamata piparkoogid. Samast segust võid teha ka nt väikeseid kommipallikesi ning veeretada neid näiteks kaneeli-kookoshelbesegus.
Mõistliku hinnaga seemneid, pähkleid ja kuivatatud puuvilju leiate Germundi tootevalikust.
Peenesta mandlid köögikombainis. Lisa datlid ja piparkoogimaitseaine. Töötle ühtlaseks massiks, siis tõsta kaussi.
Sulata vesivannil riivitud kakaovõi ja kookosrasv. Sega juurde toorkakao, mesi/kookossiirup ja sool. Kalla segu datli-mandlimassi hulka ning sega läbi. Tõsta tainas 15 minutiks sügavkülma tahenema.
Siis võta tainast väikeseid portse ning rulli need kahe küpsetuspaberi vahel umbes 1 cm paksusteks plaatideks. Lõika piparkoogivormidega väikesteks küpsisteks.
Pane küpsised sügavkülma tahenema; siis võid külmkapis hoida serveerimiseni.
Mugandatud Soome ajakirjast Voi Hyvin (10/2014, Virpi Mikkonen). Foto: Nami-Nami toimetaja Kaare Sova, stilistika: Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.
Toor-piparkoogid
ehk siis toortoitujaile sobivad küpsetamata piparkoogid. Samast segust võid teha ka nt väikeseid kommipallikesi ning veeretada neid näiteks kaneeli-kookoshelbesegus.
Mõistliku hinnaga seemneid, pähkleid ja kuivatatud puuvilju leiate Germundi tootevalikust.