Hakklihapallid kadakamarjadega

Sooje hakklihapalle võid serveerida rukkileiva, punase kapsa ja marineeritud kabatšokiga, ent külmad lihapallid sobivad hästi jõulukülmlauale.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g seahakkliha

8 sl riivsaia

2 muna

0.5 dl (gaseeritud) vett

8 purustatud kadakamarja

4 viilu hakitud peekonit

soola ja musta pipart

Valmistamine

Sega hakkliha, riivsai, munad ja vesi, lisa kadakamarjad ja peekonikuubikud.
Pane segu tunniks ajaks külmkappi.

Vormi supilusika abil lihapallid ja pruunista pannil mõlemalt poolt kuldseks.

Taani retsept (Krydrede frikadeller). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 28.12.2017 17:55

Mulle meeldisid, kuigi soola oleks võinud natuke rohkem panna. Üks sööjatest küsis, kas lihapallid on poest ostetud, et mingi imelik maitse on juures :) Aga see maitse tuli kadakamarjadest.