Kiluhake

Sellisel moel pakutakse vürtsikilu Lennusadama restoranis MARU. Kui soovid, lisa kiluhakkele veel marineeritud kurki või keedetud kartulit. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

200 g vürtsikilufileesid

40 g punane sibul

6 g hakitud tilli

maitse järgi sidrunimahla

2 keedetud muna

soovi korral marineeritud kurki

soovi korral keedetud kartulit

Serveerimiseks:

musta leiba või pliine

Valmistamine

Haki kilud hästi väikesteks tükkideks. Lisa hästi peeneks hakitud sibul, till ja hakitud munad. Sega kokku ja maitsesta sidrunimahlaga. 

Serveeri musta leiva või pliinidega, samuti sobib see hästi nn rukkinööpide sisse. 

Retsept on raamatust "Kilulinna kokaraamat" (Ajakirjade Kirjastus 2014). Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 09.09.2018 18:51

Tegin telgikampaania suupistelauale - kõik, kes proovisid, kiitsid väga! Tegin minimalistlikku variandi ehk siis kurki ja kartulit ei lisanud. Serveerisin rukkinööpide sees.