Ilmus "Kilulinna kokaraamat"

10.06.2014 |

Kas olete kuulnud Tallinna kiludest, mille karpi ehib legendaarne pealinna siluett? Nüüd on kilu leidnud tee ka raamatu kaante vahele. Eesti Meremuuseumi näituse kataloog Kilulinna kokaraamat annab ülevaate kilupüügi ajaloost ja töötlemisest. Ajalooline ülevaade sobib lugemiseks ka neile, kes kalapüügi – või tööstustega varem oluliselt kokku puutunud ei ole. Kuna näituse kataloog on ühtlasi ka kokaraamat, siis ei puudu sealt ka ahvatlevad retseptid – nii ajaloolised kui tänapäevased. Kokandushuvilised saavad muuhulgas teada, kuidas kodus sprotte valmistada ja ajaloohuvilised ülevaate Eesti kalatööstuste arenguloost kuni 1940. aastani. 

Raamatu autoriteks on Teele Saar ja Raili Mikk.


postitatud 10.06.2014 16:42 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid