Leelo gripivastane supp

Kogus
kolmele kuni neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 keskmine küüslauk

5 keskmise suurusega tomatit

basiilikuga oliiviõli

2 veisepuljongikuubikut

6-8 dl vett

maitseks veidi roseepipart

2 muna

soolatud või kuivatatud tilli

Serveerimiseks:

peterselli või basiilikut

Valmistamine

Poolita või purusta küüslauguküüned. Koori ja tükelda tomatid (tee kestale sisselõige, pane vahukulbiga hetkeks keeva vette, seejärel koori).

Kuumuta potis õli, lisa küüslauk ja hauta klaasjaks. Lisa tomatid ning kuumuta veidi. Lisa puljong, kuumuta keemiseni ning hauta tasasel tulel 10-15 minutit.

Klopi munad tassis lahti, sega soolatilliga ning kalla peene nirena podiseva supi sisse.

Enne serveerimist puista peale hakitud maitserohelist.

Loe veel:


Selveri retsept (veebruar 2004)

LISA KOMMENTAAR