Sitsiilia sinepiliha

Itaaliapäraste ürtidega maitsestatud lamba- või sealiha. Serveeri näiteks keedetud kartulite, grillitud tomatite ja kergelt keedetud porruga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 sea- või lambakarbonaadilõiku

0.25 tl kuivatatud basiilikut

0.25 tl kuivatatud punet

0.25 tl kuivatatud rosmariini

0.25 tl kuivatatud estragoni

0.25 tl jahvatatud musta pipart

1 tl soola

1-2 sl sinepit

0.5 tl küüslaugupulbrit

1 tl Worcesteri kastet

1 sl võid

Valmistamine

Pintselda lihatükid kergelt õliga. Sega basiilik, pune, rosmariin, estragon, sool ja pipar omavahel ning hõõru lihatükkidele. Sega tassis sinep, küüslaugupulber ja Worcesteri kaste.

Pruunista lihatükid pannil võis ühelt poolt, siis keera ringi ja määri peale sinepikaste. Prae veel paar minutit.

Soome Santa Maria retsept (Sisilialaiset sinappikyljukset). Pildid tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.

LISA KOMMENTAAR

Pellenovelle
postitatud 04.02.2013 11:16

Viisakas meesteroog. Ei, tegelikult söövad lapsed ka, kui sinepiga mitte liialdada.

Kirsike
postitatud 14.12.2013 17:39

Meie perele ka meeldib. Teen rõõsa koore kastme ka peale ja lapsed söövad ka. Sinepiks Dijoni sinep.

Ilse
postitatud 03.01.2016 14:28

Tõesti maitsev ! Plaanin seda maitseaine segu väikse purgi valmis teha ja edaspidigi niimoodi liha praadida! Kiire ja maitsev, soovitan :)

Pille
postitatud 03.01.2016 22:35

Aire1 on kunagi sellise pildi saatnud: