4 sl värskelt pressitud apelsinimahla
3 sl värskelt pressitud sidrunimahla
2 sl sojakastet
1 sl + 2 tl päevalilleõli
1 sl peenelt riivitud ingverijuurt
1 Tai punane tšillikaun õhukeste viiludena
0.75 tl šerriäädikat
450 g suuri värskeid kammkarpe
4 sl värsket münti
2 sl hakitud värsket murulauku
Kui kasutad värskeid kammkarpe, siis puhasta need esmalt (eemalda oranž emaspool ehk 'korall') ja patsuta kuivaks. Lõika õhukesteks ümmargusteks viiludeks.
Vispelda apelsinimahl, sidrunimahl, sojakaste, õli, riivitud ingver, viilutatud tšilli ja äädikas kausis. Nirista saadud kaste neljale servaga serveerimistaldrikule.
Laota peale kammkarbiviilud, garneeri mündi ja murulauguga. Maitsesta kergelt soolahelvestega.
Jean Georges Vongerichteni retsept, allikas: Bon Appetit. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Kammkarbi carpaccio
Serveeri elegantse eelroana.