Riisisalat grillkana või suitsusingiga

Lihtne riisisalat grillkana või suitsusingiga, mida tutvustati kunagi Postimehes kui "Riisisalat Sangaste lossi moodi".

Vahendid toidu valmistamiseks ning ilusaks serveerimiseks leiate kauplusest Apelsin.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

keedetud riisi

hakitud sibulat

hakitud värsket kurki

hakitud õuna

hakitud paprikat

tükeldatud grillkana või hakitud suitsusinki

majoneesi

Valmistamine

Keeda riis hästi sõmeraks, lase jahtuda. Lisa hakitult ülejäänud ained. Sega juurde majonees.

Enne serveerimist lase salatil vähemalt tund aega külmas maitsestuda.

Nipid ja soovitused:

  • Munavaba versiooni jaoks kasuta munavaba või vegan-majoneesi.

Retsept ilmus Postimees Extras 8.4.1995, pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 11.09.2013 09:23

Maitsev salat!

Kaare
postitatud 09.06.2016 09:54

Sibulat ma küll ei pannud, aga lihtne ja maitsev sellegipoolest. Lapsed keerasid tortilla vahele ja mõmisesid :)

epp viires
postitatud 03.02.2022 18:06

jah! küll on hea salat! aitäh hea retsepti eest!!!!

Maalt ja hobusega
postitatud 07.08.2024 18:00

Maitsev!