Kabatšoki-hakklihakotletid

Kui sügisel kabatšokke (ehk siis ülekasvanud suvikõrvitsaid) palju on, siis võib neid segada hakk-kotletimassi sisse. Sobivad nii keedetud kartulite, riisi kui ka makaronide juurde.

Kogus
neljale kuni viiele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g kodust hakkliha

500 g kabatšokki

2 sibulat

2 muna

hakitud maitserohelist

soola ja musta pipart

praadimiseks õli

Valmistamine

Sega hakkliha, riivitud suvikõrvits ja sibul omavahel, lisa muna ja maitseained. Sõtku ühtlaseks massiks. 

Vormi hakkmassist lamedad kotletid. Prae õlis keskmisel kuumusel mõlemalt poolt pruuniks.

LISA KOMMENTAAR

akaatsia
postitatud 25.08.2010 10:45

Jällegi üks hea moodus hakkliha pikendada, st. massi juurde saada.Ja kotletid tulevad mahlased. Olen teinud korduvalt ja teen veelgi

ibmel
postitatud 14.09.2010 15:10

Maitsvad mahlased hakklihapätsid. Küpsetasin praeahjus tavalisel pannil, hea kindel, et küpsevad korralikult läbi ega lähe pealt kõrbema.