Kapsahautis tallehakkliha ja rosmariiniga

Serveeri koos värskete keedetud kartulite ja hapukoorega. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g tallehakkliha

1 sibul

600 g värsket kapsast

2 sl värsket või 1 sl kuivatatud rosmariini

vett

praadimiseks õli

soola ja musta pipart

Valmistamine

Koori ja haki sibul. Kuumuta potis õli, lisa sibul ja prae klaasjaks.

Lisa tallehakkliha, prae läbi ja maitsesta soola-pipraga. Lisa ribadeks lõigatud värske kapsas ja rosmariin ning vett umbes poole poti ulatuses, sega läbi. Hauta kapsas pehmeks (ära üle keeda), maitsesta soola ja purustatud pipraga.

Serveeri kohe.

Retsept on Ann Ideoni retsept raamatust "Boheemlaste köök" (Menu Kirjastus, 2012).

LISA KOMMENTAAR