Serveeri hautatud aedviljaseguga, juurde paku jogurtikastet. Joogiks sobib vesi, õlu või poolkuiv valge vein.
8 kanafileed
8 sibulat
2 rohelist paprikat
8 kirsstomatit
3 sl õli
2 sl sojakastet
2 sl värsket apelsinimahla
2 sl mett
1 sl riivitud värsket ingverijuurt või 1 tl ingveripulbrit
soola ja musta pipart
2 purustatud küüslauguküünt
4 dl maitsestamata jogurtit
purustatud küüslauku
4 sl hakitud maitserohelist
Valmista kaste ja hoia kebabide valmimiseni jahedas.
Sega suures kausis marinaadiained, lisa tükeldatud kanafileed ja lase umbes 30 minutit maitsestuda.
Lõika paprikad kanapaladega ühesuurusteks tükkideks.
Lüki marineeritud kanatükid vaheldumisi sibula ja paprikaga grillvarrastele.
Iga varda otsa pane kaunistuseks kirsstomat ja piserda vardaid õliga. Grilli kebabid, pöörates neid vaid üks kord.
Retsept ilmus Eesti Päevalehes 29.4.2000, pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Tai kanakebabidesse läks meelest panna küll paprika, kuid maitset see ei rikkunud. Väga hea kana sai. Sibulat panin kõvasti vähem.
Üllekas on saatnud sellise pildi:
Mul läks ka paprika meelest:) Väga hea sai.
Tai kanakebabid
Serveeri hautatud aedviljaseguga, juurde paku jogurtikastet. Joogiks sobib vesi, õlu või poolkuiv valge vein.