Ürdimarinaad lihale

Punane ürdimarinaad sobib nii sea- kui ka veiselihale ning seda võib kasutada ka kastmena.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2 sl hakitud sibulat

2 sl liha üldmaitseainet

2 sl kuivatatud tilli

2 sl kuivatatud peterselli

2 sl rosmariini

2 sl tüümiani e. aed-liivateed

1 sl jahvatatud kaneeli

2 sl piprasegu

1 sl MEIRA grillmaitseainet

2 dl õli

1 dl punast veiniäädikat

3 dl ketšupit

Valmistamine

Sega kõik ained kausis ja pane liha vähemalt ööpäevaks marineerima - võib ka kauem.

Sobib kasutada ka kastmena.

Retsept ilmus Eesti Päevalehes, pildi tegi ANIITRAM.

LISA KOMMENTAAR

Aniitram
postitatud 12.05.2010 22:24

Meie perele meeldis :)

Akaatsia
postitatud 24.06.2013 06:39

Tegin lihaveise lihale- meeldis :)