Punane ürdimarinaad sobib nii sea- kui ka veiselihale ning seda võib kasutada ka kastmena.
2 sl hakitud sibulat
2 sl liha üldmaitseainet
2 sl kuivatatud tilli
2 sl kuivatatud peterselli
2 sl rosmariini
2 sl tüümiani e. aed-liivateed
1 sl jahvatatud kaneeli
2 sl piprasegu
1 sl MEIRA grillmaitseainet
2 dl õli
1 dl punast veiniäädikat
3 dl ketšupit
Sega kõik ained kausis ja pane liha vähemalt ööpäevaks marineerima - võib ka kauem.
Sobib kasutada ka kastmena. Retsept ilmus Eesti Päevalehes, pildi tegi ANIITRAM.
Meie perele meeldis :)
Tegin lihaveise lihale- meeldis :)
Ürdimarinaad lihale
Punane ürdimarinaad sobib nii sea- kui ka veiselihale ning seda võib kasutada ka kastmena.