4 suurt või 8 väiksemat sea karbonaadilõiku
4 suurt tomatit
2-3 sibulat
soola ja musta pipart
Võta neli suurt või 8 väikest karbonaadilõiku, maitsesta need soola ja pipraga. Pruunista korralikult väheses võis.
Tomatid ja sibulad lõika viiludeks, kuumuta pannil läbi.
Laota sealihalõigud fooliumitükkidele (võta umbes A4 suurune tükk iga portsjoni jaoks), aseta peale tomati- ja sibulaviilud. Sulge fooliumipakid. Küpseta 170-kraadise ahju keskosas 30-45 minutit.
Samal ajal valmista küüslaugu-petersellivõi (lisa retseptile veel 1-2 purustatud küüslauguküünt).
Vahetult enne serveerimist ava fooliumipakid, tõsta igale lihatükile paks viil ürdivõid.
Serveeri koos keedetud riisiga.
Retsept on Taani ajakirjast Femina (7/1991, Koteletter i folie), pildi tegi Kaare.
Väga maitsev. Teen kindlasti teinekordki.
Maitsev! Eriti pisukese sinepiga.
tõesti väga maitsev, mõnusalt pehme ja hõrk ja samas maitsekas liha sai. minusugusele algajale lihaküpsetajale suurepärane variant kiituste teenimiseks :)
kuna härra nõudis, et vaja jälle seda head liha, aga ma päris sama ei tahtnud ka teha, siis nüüd on ahjus tomati-sibula kattesse lisatud veidi tsillit-küüslauku-ingverit:) eks näis, kuis maitseb...
Üllatavalt maitsev selle lihtsuse juures. Tähelepanuks - kindlasti serveerida selle küüslaugu-peterselli võiga . Võib muidugi selles osas oma nüanse lisada nn koka käekiri on selline
Lihtne ja hea. Mul õnnestus see muidugi veidi mage teha - näiteks tomatile võib julgelt veidi soola lisada :)
Lihtne ja maitsev liharoog! Teen kindlasti veel.
Kuhu on kadunud küüslaugu-petersellivõi retsept? :(
Sealihalõigud fooliumis
Kaelakarbonaadilõigud jäävad fooliumis küpsetades eriti mahlased.