125 g nisujahu
1,5 tl küpsetuspulbrit
125 g suhkrut
näpuotsaga soola
1 hästi küps banaan
1 lahtiklopitud muna
250 ml piima
1 tl vanilliekstrakti
85 g sulatatud võid
Kate:100 g pehmet pruuni suhkrut
2 sl kuldset siirupit
150 ml kuuma vett
Serveerimiseks:Kuumuta ahi 180°C.
Sega kausis jahu, sool, suhkur ja küpsetuspulber.
Tambi banaan katki, sega piima, või, muna ja vanilliekstraktiga ühtlaseks. Sega jahusegu hulka.
Kalla segu 2,5liitrisesse ahjuvormi.
Katte jaoks sega pruun suhkur, siirup ja vesi väikeses potis ning kuumuta keemiseni. Kalla keev segu etevaatlikult pudingitainale.
Küpseta 180-kraadises ahjus 30-40 minutit, kuni vormiroog läbi on küpsenud.
Serveeri vanillijäätisega.
Austraalia koka Bill Grangeri retseptiidee (Banana Butterscotch Pudding)
Karamelline banaanivorm
Tõeline comfort food puding.