Keiu Kokaõpilane 2015-02-23 20:39:47 |
Korralikust lõunast sai sujuvalt õhtusöök: tass brokoli püreesuppi ja 1,5 tükikest pannipitsat (kodujuustupõhjal). Lõunaooteks suur tass musta teed, mõned tükid kohupiima-rosinakooki ja tass kohupiima-mustsõstrasegu. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2015-02-23 22:40:28 |
Meil on viimastel päevadel menüüs olnud Leedu kartulivorm, valged oad suitsukalaga, chorizo-viilud siidriga, grillitud veisesteik, käharkapsas päikesekuivatatud tomatitega, banaani-saiavorm, Napoleoni-rull. Veel pilte siin. | |
Silx Abikokk 2015-02-25 09:27:36 |
Eile oli laual kiluampsud munavõiga rukkikrõbuskil moeti juurde..
Riisi-makrasalat, rukola-kurgi-tomatisalat, aurutatud lillkapsas, itaaliapärased lihapallid. Magusaks minu tehtud pavlova ja külaliste tehtud vaarika-valge šokolaadi tort. Rioja oli kah lauas. Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Rebane Abikokk 2015-02-26 00:22:51 |
Lõunaks Bonaparte bistroo üks kahest lõunasupist - porgandi-juurselleri püreesupp krõbeda peekoniga. Supp oli väga maitsev, aga kui see peekon kunagi eraldi panni näinud oli, et oma omadussõna välja teenida, olen mina Raja Teele.
Ilmselgelt ei piisanud ühest päevast Eesti sünnipäeva tähistamisest, sest õhtul tegin eilse eeskujul külmlaua: peedi-juustusalat, kiluvõikud ja täidetud munad. Magusaks Alma vaniljejogurtit ja tükk hetke lemmikšokolaadi (Laima 90%). Jazzino. teen. naudin. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2015-02-26 23:31:34 |
Kuna homme suuremat sorti söögitegemine ees, siis täna tegin sohki - pelmeenid hapukoorega. :) Magusaks sõime viinamarju ja õuna. | |
Kelluke Kokaõpilane 2015-02-26 23:51:05 |
Kreeka köögist riisitäidisega kalmaarid. Segasin riisi sisse praetud seeni ka. Väga maheda maitsega roog, teinekord lisaksin omaltpoolt särtsu juurde. Aga kalmaar oli hea, hetkel väga mokka mööda. | |
Nipitiri Abikokk 2015-02-27 00:31:49 |
Olen paranemas mitu nädalat kestnud haigusest, mille üheks sümptomiks oli ka maitsemeele kadu. Kümme päeva sõin justkui ainult saepuru. Maitsemeele tagasisaamine tekitas suure soovi teha maitse- ja nüansirikast toitu, sellepärast sõime täna õhtusöögiks nelja rooga Yotam Ottolenghilt: - Lamb and bulgur meatloaf with tomato and yoghurt salsa: selle jaoks tegin isegi käsitsi lambahakkliha, sest poes parasjagu polnud; - Cauliflower, pomegranate and pistachio salad; Mung and french bean salad. Soovitan kõiki kolme retsepti, kuigi mitte ilmtingimata koos ;-) Viimase retsepti mungoad keetsin üle, aga maitsev oli ka veidi pudrusena. | |
Keiu Kokaõpilane 2015-02-27 23:03:57 |
Lõunaks eilsed jäägid ehk kana-baklažaanipasta tomatikastmes, kõrvale porgandi-ananassisalat, magusaks brownie (sai kogemata vähe suhkrut taignasse, aga tulemus oli mõnus ja mõrkjas). Õhtul ei viitsinud midagi suurt teha, sõime omletti singi ja juustuga, kõrvale porgandi-ananassisalat, praetud baklažaan ja kapsas. | |
Rebane Abikokk 2015-02-28 21:38:00 |
Täna olin laisk: lõunaks M&S'i purgisupp (Chunky vegetable bean chili), õhtuks salat ning karjala pirukad (Prisma sügavkülmaletist). Laupäevale pani magusa punkti jäätis banaani, šokolaaditükkide ja-india pähklitega. :) Jazzino. teen. naudin. |
|
Kelluke Kokaõpilane 2015-03-01 02:19:00 |
Lõunaks Lätist toodud leivad Pepe Kala graavilõhega ja ahvenamarja-muna pudruga. Õhtul Noas vana lemmik Surf&Turf ja kalasupp. | |
<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 > >> |