h_s![]() Kokaõpilane 2013-01-30 16:43:57 |
![]() |
|
Kirsike![]() Abikokk 2013-02-10 17:32:16 |
Minu esimene Wellington tehtud. Esimene läks loomulikult aia taha, aga maitses ikkagi hästi (mulle :) teised eelistasid liha ilma taignata :) )
Tegin selle Gordon Ramsay retsepti järgi. Eriti kiidan kreppe! Imehead, sõin üksi kõik jäägid ära ja tegin tänaseks juurdegi :). Aga taigen kerkis mul kõvasti lihast eemale, kuigi kasutasin nippe, mida Gordon selle vältimiseks soovitas. :(
|
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2013-02-11 12:14:15 |
Kirsike:
Oi, Kirsike, nii armas, et üks päris-Wellington ka juba laekus. Teistele ka suur-suur aitäh! Me enda pere on siin haigustega maadelnud või siis mööda Eestit laiali olnud, aga tundub, et eeloleval nädalavahetusel võiksime täitsa Wellingtoni-teo ette võtta..
Minu esimene Wellington tehtud. Esimene läks loomulikult aia taha, aga maitses ikkagi hästi (mulle :) teised eelistasid liha ilma taignata :) ) |
|
Nipitiri![]() Abikokk 2013-02-22 22:51:02 |
Minu panus: Minced beef Wellington
![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2013-02-24 16:15:40 |
Nipitiri:
Tõesti kaval nipp, aitäh, Nipitiri!
Minu panus: Minced beef Wellington ![]() |
|
Colada![]() Kokaõpilane 2013-02-24 22:43:57 |
Olen juba pikka aega käinud nami-namis kõiksugu erinevaid teemasid lugemas aga pole ise postitusteni jõudnud. Kuna Wellington oli mul, nagu teistelgi, ammu plaanis, siis siit tuleb minu versioon - Gordon Ramsay põhjal. Kindlasti tuleks hea kui kasutada sinepi asemel ka korralikku mädarõigast, kas siis Balti Jaama tädide käest ostetut või enda tehtut.
|
|
Domori![]() Kokaõpilane 2013-02-28 02:42:38 |
Idee on igati põnev. Alustuseks katsetasin kanaga ehk siis seentega täidetud kanafilee lehttaignas. Retsept pärineb Luxemburgi staarkokalt Lea Linsterilt. Maitses täitsa hea.
|
|
Kardemon![]() Abikokk 2013-03-04 21:38:41 |
![]() http://kardemon.blogspot.com |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2013-04-04 12:46:58 |
Nii, mina ise oma "kolmikute" kõrvalt nüüd Beef Wellingtoni tegemiseni ei jõudnudki, aga õnneks seitse tublit nami-namikat ikka jõudsid.
[1quote]Auhinnaraamatuks on sel korral Ann Ideoni ja Gabriela Liivamäe "Boheemlaste KÖÖK" (Kirjastus MENU) ja mul on neid KOLM tükki. Raamatud loosin välja umbes 15. veebruari paiku, nii et aega on KOLM nädalat..[/quote]
![]() |
|
Kirsike![]() Abikokk 2013-04-04 13:21:09 |
See on küll kena uudis Pille! Tänud! Mulle tuleb meelde, et mul su juures veel üks raamat ja nugagi ära toomata:) Pole tahtnud sind segama tulla, aga nüüd võtan küll tee sinu juurde ette! | |
<< < 1 | 2 | 3 > >> |