Triin28
Abikokk 2013-02-09 19:41:46 |
Lõunal sõin kausi seljankat, kõrvale leiba. Õhtul soojendasin eile tehtud makarone, magusaks pool topsi sidrunijogurtit ja viil banaanikeeksi. | |
Karima
Abikokk 2013-02-10 19:18:28 |
Domates Soslu Sosis mina sõin seda saiaga ,lastel oli juures keedetud pisikesed makaronid
|
|
Rebane
Abikokk 2013-02-10 20:40:49 |
eile lõunaks kana ja köögiviljadega riis, õhtuks külas erinevate katetega pitsat
täna lõunaks sibulasupp, sprotivõileivad, õhtuks teen ilmselt kana köögiviljadega, tükk kohupiimakooki ootab ka! Jazzino. teen. naudin. |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2013-02-10 22:55:58 |
Minu paar viimast söömaaega möödusid Pärnus. Eilne lõunasöök Gruusia restoranis KOLHETHI - täitsa tore oli. Võtsime sõbrannaga kahe peale sellise valiku:
badrižani (Kreeka pähkli ja küüslaugu püreega täidetud praetud baklazaan)
baža katmis (Küpsetatud kanaliha kreekapähkli kastmes)
salat "Kolhethi" (Värskenda salad aedviljadest oliivide ja suluguni juustuga)
küpsetatud šampinjonid suluguni juustuga
megreli hatšapuri
Too kanaroog oli suht mõttetu, aga ülejäänud igati tore.
Õhtusöök kolme sõbranna juubelil PÄRNU JAHISADAMAS. Pidu oli väga tore :)
Tänane lõuna SUPELSAKSTE kohvikus Nikolai tänaval. Tursamaksasalatiga röstsaiad, väga mõnus pirni-rullbiskviit, väga maitsev latte ja värskeltpressitud tsitrusemahl (greip+apelsin).
Õhtul kodus niisama näksimist koos mehe ja lastega, sh Supelsakstes kaasa ostetud Aleksandrikook:
|
|
Gretithy
Abikokk 2013-02-11 01:04:38 |
Lõunaks oli hakkliha pitsa. Õhtusöögiks fooliumi sees tehtud lõhe sibula, majoneesi ja juustuga. Kõrvale keedetud porgandeid, brokkolit, lillkapsast ning kerge soolaga avokaadot. | |
Triin28
Abikokk 2013-02-11 10:45:21 |
Eile oli lõunasöögiks Ülemiste keskuse Little Indias wrap kanalihaga(mulle väga meeldib see). Õhtul korralikult ei söönud, võtsin natukene müslit ja ühe banaani. | |
Aire1
Abikokk 2013-02-11 11:11:34 |
Eile lõunaks kanakarri, õhtuks ahjukartul. | |
Kirsike
Abikokk 2013-02-11 13:26:51 |
Ahjukartulid, - porgandid, -sibulad ja -küüslaugud ürtidega maitsestatud. Kõrvale viimased need liharullid. Magusaks kondenspiima-mustsõstrakooki. | |
Tullia
Abikokk 2013-02-11 14:36:20 |
Laupäeval tegin õhtuks rostbiifi ja värsket salatit. Pühapäeval sõime lõunat ühes Tartu hiinakas mao aasta alguse puhul. Õhtul näksisime niisama. | |
Silx
Abikokk 2013-02-11 16:08:33 |
Nädalavahetus kolimise-remondi tähe all.
Laupäeval ülihää teistmoodi hernesupp suitsulihaga ja pool Pätsi vastlakuklit (ilma moosita). Kukkel oli hää, oleks parem old vast, kui ma poleks karpi tagurpidi lumehange visanud. :) Ja nuh terve ei läinud kuidagi sisse, no ei ole saiasöödik.
Eile reedese ühepajatoidu (klassikaline: kapsas, kardulas, kaalikas, porgand ja siga) jäägid ja lusikatäis kreeka jogurtit maasikatoormoosiga sügavkülma varudest.
Täna õhtuks ootab kõrvits. :) Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
| << < 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 > >> | ||