KristelA Kokaõpilane 2011-10-29 21:50:22 |
Tere, Otsisin aga paraku ei leidnud teemat cateringi teenuste kohta Tallinnas. Tulemas üks suurem üritus ning sooviks kuulda inimeste kogemusi erinevate cateringide kvaliteedi ja hinna suhte kohta. Iseenesest teenuse pakkujaid ju on aga huvitav oleks teada teiste kogemusi. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-10-30 08:08:26 |
Ma siiralt üllatunud, et tõesti polnudki sellist teemat veel siin alafoorumis. Teen teema püsivaks! | |
Profa Abikokk 2011-10-30 12:03:11 |
KristelA:
No Carmen ja Frens on kindla peale minek.
Tere, Otsisin aga paraku ei leidnud teemat cateringi teenuste kohta Tallinnas. Tulemas üks suurem üritus ning sooviks kuulda inimeste kogemusi erinevate cateringide kvaliteedi ja hinna suhte kohta. Iseenesest teenuse pakkujaid ju on aga huvitav oleks teada teiste kogemusi. |
|
Kärt Abikokk 2011-12-02 11:47:24 |
Bonaparte catering on ka väga hea, kiidan. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-12-02 11:50:50 |
Kärt:
Mu viimane kogemus nendega jääb 2007. a. jaanuari, kui sõbranna pulmas pakutud suupisted olid kõik väga maitsvad, aga KÕIK suupisted olid beeži-pruunikirjud, st visuaalselt väga nõrgad. Võib-olla tõesti ei olnud jaanuaris midagi värvilisemat leida, kes teab :( :)
Bonaparte catering on ka väga hea, kiidan. |
|
Blondie Abikokk 2012-04-09 13:35:13 |
Kas keegi oskab soovitada head cateringi Tallinnas, kellel oleks võimalus ka oma nõudega tulla ning linnast välja üritusele sõita? | |
Blondie Abikokk 2012-05-08 10:20:42 |
Blondie:
Mul ikka veel sama mure, palun abi! Kindlasti on teil cateringidega kogemusi. Kas keegi oskab soovitada head cateringi Tallinnas, kellel oleks võimalus ka oma nõudega tulla ning linnast välja üritusele sõita? |
|
Tiina Abikokk 2012-05-08 19:26:30 |
Üks catering, mis oli väga maitsev, oli Carmen Catering. Aga kuna ma olin vaid sööja rollis, siis tingimuste ja muu sellise kohta ei tea midagi. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-05-08 19:37:03 |
Blondie:
Me tellisime jaanuaris ühe suurema peo jaoks catering.ee kaudu söögid, kindlasti tulid koos oma nõudega ja ilmselt sõidaksid ka linnast välja.
Blondie:
Mul ikka veel sama mure, palun abi! Kindlasti on teil cateringidega kogemusi.Kas keegi oskab soovitada head cateringi Tallinnas, kellel oleks võimalus ka oma nõudega tulla ning linnast välja üritusele sõita? |
|
Karnivoor Abikokk 2012-06-19 00:05:16 |
Jäime just väga rahule Carmen Cateringiga, kõik oli väga huvitav ja maitsev. | |
< 1 | 2 | 3 > >> |