Põrnikas Abikokk 2011-08-04 19:23:01 |
Minu suhe lastemenüüsse on selline kahetine. Tegelikult on mul alati hea meel kui seda pole, peamiseks põhjuseks see, et mu laps on selline nokkija, et kunagi ei saa kindel olla, kas ta üldse süüa kavatseb või ei. Seetõttu on alati mõistlikum küsida tema jaoks eraldi taldrik kuhu siis omast roast talle midagi panen. Samas tähendab see seda, et pean tellima midagi, mis talle täiesti vastuvõtmatu pole (nt liiga vürtsikas vms), mistõttu lastemenüü olemasolul siiski tellin talle näiteks kartulipudru ja kanafilee (mu meelest kõige tüüpilisem lastetoit tänapäeval). Põhjaka oli minu jaoks seetõttu äärmiselt lapsesõbralik koht, et lastemenüüd polnud, kuid kõik tavamenüüs olev oli lapsele täiesti sobiv ja ta tõesti sõi ikkagi väga hea isuga. Lisaks olid ka kõik ettekandjad äärmiselt lapsesõbralikud, tegid taga nalja ja ajasid niisama juttu . Et minu neljase jaoks oli see käik küll sama lahe elamus kui meilegi. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-08-04 21:59:27 |
KöögiKata:
Ma nüüd pead ei anna, aga minu mäletamist mööda oli me tütre kukeseene-kartuliportsjon väiksem sõbranna kukeseene-kartuliportsjonist. (Koogitükk oli küll sama üüratult suur). Kas see ka rahalises mõttes veidi soodsam oli, ei saa enam vaadata, sest arvet ei ole enam käepärast..
PS Jääme siin ikka konkreetselt Põhjaka juurde, lastemenüüdest üldisemalt jutustame siin (eelkõige Tallinnas) või siin (Eestis üldisemalt).
Ma olen jälle igati lastemenüü poolt, ning ma ei ole ammu lastemenüüdes näinud enam friikas+viiner valikut (kindlasti pubides jne need on täitsa olemas) Pigem on püree, pasta, lihapallid, lihtsamat sorti supid (nt. Sfäär, Gospa, Ammande Villa) ning kindlasti on need soodsamad kui tavamenüü toidud. Ükskõik kui väga ma last ei suuna ürte või liha sööma, ta eelistab siiski lihtsamat salati (kurk/tomat) ja hakkliha. |
|
Amanda-Riin Kokaõpilane 2011-08-05 21:53:27 |
Meie vahmiil lahkus sealt täna näljastena minu pettumuspisarate saatel:D. Siit foorumist ei suutnud juba aastaid blond peake välja lugeda, et tuleb endale koht reserveerida, kui ei ole aega 1-2h oodata. Ma armas elukaaslane vandus mulle, et varsti lähme uuele katsele, aga siis juba broneerime eelnevalt laua. Ma nii ootan:) Et siis helistage ikka ette!:) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-08-05 22:40:51 |
Amanda-Riin:
Mina teadsin küll, et ilmselt popp koht ja peaks ette helistama. Me siiski riskeerisime - tulime esmaspäeva lõuna ajal ja oleksime lihtsalt pealinna suunas edasi sõitnud, kui poleks lauda olnud. Aga vedas meil :)
Meie vahmiil lahkus sealt täna näljastena minu pettumuspisarate saatel:D. Siit foorumist ei suutnud juba aastaid blond peake välja lugeda, et tuleb endale koht reserveerida, kui ei ole aega 1-2h oodata. Et siis helistage ikka ette!:) |
|
Petu Abikokk 2011-08-13 21:37:33 |
Mina helistasingi ette ja see oli mõistlik tegu, nagu kohale jõudes selgus.
Sellist toitu, nagu nende veisemaksapasteet pilvikumäärde ja röstleivaga (tegelt küll saiaga) ei tohiks tegelikult lubada valmistada: sellest võib sattuda mitte ainult vaimsesse, vaid füüsilisse sõltuvusse ja ärajäämanähtude tekkimisel võib mitte ainult hakata käituma äraarvamatult, vaid võivad koguni tekkida terviseprobleemid.
Eks ma lähen siis sinna jälle. Tartu vahet käimist on korra kuus ikka. Ja telefoninumbri salvestan endale telefoniraamatusse ka. http://www.facebook.com/peeter.raudvere |
|
Amanda-Riin Kokaõpilane 2011-08-19 10:57:49 |
Me saime ka oma elamuse kätte. Ma arvan, et see oli parim veis, mida ma kunagi saanud olen. Täpselt minu jaoks:) Pasteet oli ka taevalik ja Napoleon oli samuti täpselt minu maitse. Kõik muu oli samuti imehea Ma sooviks, et Põhjaka asuks mu kõrvaltänavas, mitte 1,5h kaugusel | |
ErleS Abikokk 2011-09-05 11:38:34 |
Käisime ka mõni aeg tagasi. Kuna tavaliselt liigume sealt mööda kas väga vara hommikul või hilja õhtul, ei ole olnud mahti sisse põigata. Sel korral juhtusime aga päevasel ajal mööda sõitma ja keerasime spontaanselt sisse. Väga mõnusa auraga koht. Hoolimata sellest, et nad asuvad suurele maanteele väga lähedal, on seal kuidagi eriliselt vaikne, soe ja kodune, nii et tahaks sinna lausa kauemaks jääda. Toidud olid samuti väga maitsvad, sealjuures nende võlu peitus pigem lihtsuses. Ning kuigi portsjon tundus esialgu tagasihoidlik, oli hiiglasliku Napoleoni järel kõht liigagi täis. Ainus miinus minu poolt oli ühe teenindusliku apsaka ja värske õunamahla suhtes, mis maitses kergelt käärinult. Küsisin teenindajalt, kas see peabki nii maitsema (kuna iga kodu õunamahl maitseb erinevalt ja oleneb kasutatud õuntest) või on asi minu maitsemeeles. Mõne aja pärast naases teenindaja ja ütles, et nad testisid köögis ja see mahl on tõesti piiri peal ning uuris, kas minu jaoks on see liiga häiriv. Kuna ma kääritatud jooke ei armasta, vastasin jaatavalt. Teenindaja lahkus selle peale ja mingit lahendust välja ei pakkunud. Lõpuks tegin ise ettepaneku, et annan mahla lauakaaslasele ja palusin endale vett. Muus osas oli teenindus väga meeldiv ja teenindaja samuti, aga see mahlalugu jäi natuke kriipima. | |
Liiseli Abikokk 2012-03-11 19:49:37 |
Tähistasime isa juubelit Põhjakas. Väga toredad inimesed, maitsvad toidud ja lahe koht. Kõik käis kiiresti ja meeldivalt, läheme kindlasti tagasi. | |
d2isy Kokaõpilane 2012-03-11 23:06:00 |
Mina ka Põhjakas käinud ja jäin väga väga rahule. Koht ju iseenesest oli sellise koha peal, et kunagi väga seal ei peatu ja kõht seal ka tühjaks ei ole läinud, aga nüüd võtsime sinna mineku kohe plaani ette ja panime endale akna alla laua kinni. Muljetasin väikse jutu ka: http://www.vabalaud.ee/et/uudis/pohjaka-silgud-poder-ja-pasteet | |
Nipitiri Abikokk 2012-05-17 23:37:36 |
Hea meel on tõdeda, et kvaliteet püsib. Viimati käisin aprilli lõpus, pasteet oli endiselt hõrk ja kevadine naadisalat maitses ka hirmus hästi. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > >> |