Köögikatake Abikokk 2011-07-25 21:13:47 |
Nii tore kotike :) Minule sobiks homme hommikul tulla. Pille, mis kellast võib? | |
Kiilike Abikokk 2011-07-25 21:28:34 |
Liiklen järgmisel nädalal linnas ...eeldatavalt neljapäev ja ennelõunal. Kas siis sobiks ka? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-07-25 21:53:09 |
Ma vaatasin nüüd kalendrisse ka ja selgub, et homme õhtul läheme lastega ühele sünnipäevapeole. Pidu leiab aset Nõmmel kell 17 õhtul, nii et Viimsist istume takso peale umbes 16.15. Enne seda oleme kenasti kodus. Uuesti ilmselt siis ca 20 ajal. Ehk siis homme hommikul, päeval ja varasel pealelõunal võib kenasti järele tulla, või siis õhtul hilja (peale 20). Kahjuks Nõmmele ma ise pakke kaasa tuua ei saa, sest ei taha taksosse peale kahe lapse (sh turvahäll) veel suhkrupakke tõsta.. Kiilike, panen kalendrisse kirja - Sul number olemas, saad ette helistada. | |
Liina Abikokk 2011-07-25 22:10:26 |
Kui keegi Kristiine kandist mõõda sõidab võib minu paki ka võtta. | |
Anu Abikokk 2011-07-25 23:02:43 |
Silja:
Ma oleks ka tänulik, kui keegi Tartusse tooks mu paki. : ) Tiina:
Tartusse telliks hea meelega ühe paki:)Mina saaksin homme õhtul Viimsisse ise järgi tulla, kui Pillele sobib. Ja kuna sõidan kolmapäeval Tartusse ja neljapäeval Viljandisse, võin veel kellegi pakid kaasa võtta. |
|
Zoozi Abikokk 2011-07-25 23:08:27 |
Kui sobib, siis ma tuleks õhtul peale kaheksat. Ühtlasi tooks ka raamatud tagasi :) | |
ErleS Abikokk 2011-07-26 09:26:18 |
Tiina:
Ega sa juhuslikult kauemaks Viljandisse ei jää (st folgile)? Mulle sobiks hästi Viljandis oma pakike kätte saada, aga sõidan sinna alles reede õhtul. Kuid ilmselt leiaksin kellegi ka neljapäeval, kes paki vastu võtaks. Mina saaksin homme õhtul Viimsisse ise järgi tulla, kui Pillele sobib. Ja kuna sõidan kolmapäeval Tartusse ja neljapäeval Viljandisse, võin veel kellegi pakid kaasa võtta. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-07-26 09:44:01 |
Köögikatake:
Köögikatake, sobib juba varahommikust kuni 16ni :)
Nii tore kotike :) Minule sobiks homme hommikul tulla. Pille, mis kellast võib? Zoozi:
Sobib, Zoozi!
Sain sellise logistilise tabeli:
TALLINN: ErleS, Spiidi, Fre, Zoozi, Kiilike, Ilsu, Vike, Üllekas, Köögikatake, Tsheburashka, Karolin, Marit, Spidur, Merit, Lixey, Liina, Tiina, Kardemon
TARTU: Liisi, V2ikekass, Silja, Frieda, Dagris, Triinpvr
PÄRNU: Mngmng, Maffu, Vandiste
VILJANDI: ErleS, Üllekas, Kaz
VALGAMAA: Kokkamas95
LÄÄNEMAA: Elis
IDA-VIRUMAA: Dolor
LOKSA: Minukiisu
RAPLA: Cousinella
SAAREMAA: Zapxpxau
VÕRUMAA: Neyukekallyke
VÕHMA: 3liko
LUXEMBURG: Merle
Asukoht märkimata: Anu, Koogi Kata
Kui Tiina nõus on, siis paneksin kõik Tartu pakid kaasa (kokku siis 6) - Tiina annaks need nt ühele tartlasele üle, kes siis ise edasi jaotaks neid? ErleS paki paneksin Viljandi jaoks kaasa, aga kas ka Kazi ja Ülleka oma?
Me ise liigume perega ilmselt homme (kolmapäeval) üheks päevaks Pärnusse, võin kaasa võtta MngMng, Maffu ja Vandiste paki ja need kõik Vandistele üle anda?
Kui sobib, siis ma tuleks õhtul peale kaheksat. Ühtlasi tooks ka raamatud tagasi :) |
|
Tiina Abikokk 2011-07-26 09:45:11 |
ErleS:
ErleS, jään küll folgile. Palun saatke mulle oma telefoninumbrid, Kes Tartu või Viljandisse tahab, Pille paneb kokku, kelle pakid ta mulle kaasa annab. Tartus oleks mul kõige parem üle anda neljapäeva ennelõunal. Tiina:
Ega sa juhuslikult kauemaks Viljandisse ei jää (st folgile)? Mulle sobiks hästi Viljandis oma pakike kätte saada, aga sõidan sinna alles reede õhtul. Kuid ilmselt leiaksin kellegi ka neljapäeval, kes paki vastu võtaks.Mina saaksin homme õhtul Viimsisse ise järgi tulla, kui Pillele sobib. Ja kuna sõidan kolmapäeval Tartusse ja neljapäeval Viljandisse, võin veel kellegi pakid kaasa võtta. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Liisi Abikokk 2011-07-26 10:09:04 |
Tiina, saatsin Sulle sõnumi oma kontaktiga. Pille, mulle peaks lisaks suhkrupakile veel ka võileibade kooskokkamisest nuga olema :). | |
<< < 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 > >> |