MAASIKAS

Kiilike
Abikokk
2011-07-15 11:25:29
Fre:
Kiilike:
:) Olen järgmisel nädalal viimast nädalat tööl enne puhkust st saan liigelda mõnel õhtul ja tuleks hää meelega ise järgi(saaks midagi ära tuua ka siis). Lisaks võin vahendada pakke Tallinn - Keila suunal kui vaja.
Kiilike, kuskaudu Sul see Tallinn-Keila eluliin jookseb, kas mööda Paldiski mnt või Pärnu mnt/Vabaduse pst? Kui Sa juhtumisi Nõmme kaudu sõidaksid siis oleksin jube tänulik, kui saaksid minu paki kuidagi mulle lähemale toimetada, ma siin oma lastekambaga ei liigu kesklinnagi, lisaks olen angiinis ....
Vastavalt vajadusele :) . Enamasti paldiski mnt-d mööda aga sõidan ka Järve keskusest mööda või siis Sõpruse pst- Tehnika Ülikool- Nõmme keskus- Laagri maksi suunas .

kiilikese köögikatsetused

Fre
Abikokk
2011-07-15 11:42:12
Kiilike:
Vastavalt vajadusele :) . Enamasti paldiski mnt-d mööda aga sõidan ka Järve keskusest mööda või siis Sõpruse pst- Tehnika Ülikool- Nõmme keskus- Laagri maksi suunas .
Järve Keskuse juures sobiks hästi (saab kas Statoili või 123 bensukasse sisse keerata ntx) ja ka Nõmme Keskusesse oleks OK tulla. Katsun siit Nami-namist leida mingi privaatsõnumi võimaluse et oma kontaktid saata. Ette tänades .....
Mngmng
Kokaõpilane
2011-07-15 12:18:51
Nii vahva igatahes. Kas keegi Pärnusse ka Tallinnast liigub?:)

http://mingimango.blogspot.com

Tsheburashka
Abikokk
2011-07-15 12:20:30
Mina võtaksin ka hea meelega Kiilikeselt oma paki ära, kui ta koduteele kas kesklinn või Kristiine keskus jääks :)
Kiilike
Abikokk
2011-07-15 12:28:38
Tsheburashka:
Mina võtaksin ka hea meelega Kiilikeselt oma paki ära, kui ta koduteele kas kesklinn või Kristiine keskus jääks :)
Kristiine ristmikul Statoil kui linnast välja sõidan jääb teepeale ja seal saab parkida. Kesklinna parkimine on :S

kiilikese köögikatsetused

Üllekas
Abikokk
2011-07-15 12:54:50
Mina ka Kristiines, et kui keegi sinna kanti paki tooks, saaks järgi tulla. Samas võin liikuda ka Nõmmele või Järve Keskusse või Viimsisse. Meiega ainult see lugu, et mehel puhkus ja N õhtupoole liigume Tallinnast ajutiselt ära...
Spiidi
Abikokk
2011-07-15 13:43:40
Ohoo, kui tore. Ma loosiga kunagi ei võida, seega lahendus, et kõik võidavad oli mu ainus võimalus võita :) Aitäh Pille ja DanSukker ka! Ma paiknen kodustel aegadel kesklinnas ja töistel aegadel Tondil. Autoga ma kahjuks ei liigu, seega ise järele tulla on pikk tee. Seega kui keegi pakkidega õhtusel/nädalavahetusel ajal kesklinnast läbi sõidab, siis saaksin ma oma paki peale korjata ja moosi tegema hakata. :)

le D?ner

Silja
Abikokk
2011-07-15 14:00:22
Superluks! Ja tõepoolest- sellised lahendused on väga toredad kui kõik võidavad:) Täname!

Lavendlimesi.blogspot.com

Tsheburashka
Abikokk
2011-07-15 14:11:36
Kiilike:
Tsheburashka:
Kristiine ristmikul Statoil kui linnast välja sõidan jääb teepeale ja seal saab parkida. Kesklinna parkimine on :S
Mulle tegelikult sobibki Kristiine palju rohkem :) Jään siis komplekteerimist ootama.
Liina
Abikokk
2011-07-15 22:11:36
Kiilike:
Tsheburashka:
Mulle sobiks ka see Kristiine Statoil hästi :)

Minu kokkamised!

<< 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 >>