Pille Nami-Nami peakokk 2011-07-28 16:31:30 |
Vandiste:
Ei ole hullu, armas Vandiste. Ma kuueliikmelise pere (mina, mees, 2 last, 2 šotlast :)) ei suutnud lihtsalt varem seda logistikat paika panna. Ega ma eeldagi (kuigi salamisi loodan :D), et kõik tublid nami-namikad _pidevalt_ ja _järjekindlalt_ ja igaks juhuks ka igal võimalikul või võimatul võimalusel foorumil silma peal hoiavad..
Pärnakate kotid kuskile ju ei kao. Tartu ja Viljandi omad on nüüdseks juba sihtkohtades, siinkohal suur-suur aitäh Frele!
Zoozi, Köögikatake, Lixey ja Fre on ka oma pakid kätte saanud.
Pille:
Tuhat vabandust! Juhtusin seda teemat alles nüüd lugema. Kahju, et nii kehvasti välja kukkus ja Pillega kokku ei saanud. Aga augustis on plaan Tallinnasse tulla, siis vast trehvame. Pealegi on mul sulle, Pille, ka üks kotike valmis pandud ;).Jah, kolmapäeval liigume Pärnusse, õhtul tagasi. Vandiste ja Fre - saatke mulle meili peale oma telefoninumber, siis tean helistada. Võtan teiste pärnakate kotid ka kaasa, nii et võite samuti igaks juhuks oma mobiilinumbri saata. Kui ei jõua, siis loodan pakid Vandiste kätte sokutada :) |
|
Kardemon Abikokk 2011-07-29 00:06:17 |
Kas Kristiine kandi pakid on juba omanike käes? Kui ei, siis mu ema töötab Kristiine keskuses on oli nõus pakkidele bensukasse järgi tulema (enne oli jutt et seal osadele sobib :P ) või äkki oleks mõeldav pakid Kristiine keskusesse lausa viia? (kui jah, siis annan koordinaadid)
ise olen Tallinnast eemal... http://kardemon.blogspot.com |
|
Tsheburashka Abikokk 2011-07-29 10:58:27 |
Kardemon:
Mina võtaksin ka endiselt hea meelega oma paki Kristiine tanklast kui keegi saaks möödaminnes sinna poetada :) Kas Kristiine kandi pakid on juba omanike käes? Kui ei, siis mu ema töötab Kristiine keskuses on oli nõus pakkidele bensukasse järgi tulema (enne oli jutt et seal osadele sobib :P ) või äkki oleks mõeldav pakid Kristiine keskusesse lausa viia? (kui jah, siis annan koordinaadid) ise olen Tallinnast eemal... |
|
3liko Kokaõpilane 2011-07-30 12:28:24 |
Aitäh, Tiinale ja ErleS-le! Sain paki kätte ja olen mõlemale väga tänulik! :) | |
ErleS Abikokk 2011-07-30 13:35:35 |
3liko:
...millest võib järeldada, et ka minul on pakk käes. Suured tänud Tiinale, Pillele ja DanSukkerile :) Aitäh, Tiinale ja ErleS-le! Sain paki kätte ja olen mõlemale väga tänulik! :) |
|
Üllekas Abikokk 2011-07-30 15:40:26 |
Mul ka pakk kenasti kätte saadud. Aitäh Tiinale, Pillele ja DanSukkerile:) | |
Silja Abikokk 2011-08-02 10:09:11 |
Frieda, Vaikekass, Dagris ja Triinpvr - võtke muga ühendust kui oma suhkrut igatsete! Keegi pole veel neid igatsenud... | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-08-02 11:02:34 |
Silja:
Silja, saatsin neile neljale ka meilitsi meeldetuletuse! Ära veel ära viska :)
Frieda, Vaikekass, Dagris ja Triinpvr - võtke muga ühendust kui oma suhkrut igatsete! Keegi pole veel neid igatsenud... |
|
Triinpvr Abikokk 2011-08-02 12:16:15 |
Huvitav-huvitav, ma saatsin Siljale meili juba siis kui ta ähvardas suhkru ära süüa :) Kus see siis küll kadus? Nüüd saatsin uue. | |
Silja Abikokk 2011-08-02 19:46:55 |
Triinpvr:
Jajaaa- hea, et sa siin ka ära märkisid- kirjad kipuvad prügikasti :D Ma sinna ei vaata eriti tihti.
Huvitav-huvitav, ma saatsin Siljale meili juba siis kui ta ähvardas suhkru ära süüa :) Kus see siis küll kadus? Nüüd saatsin uue. |
|
<< < 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 > >> |