Ilse Abikokk 2011-08-04 18:34:59 |
Mina tahaks ka nii väga seda kotikest :) | |
Kokkamas95 Abikokk 2011-08-04 20:38:53 |
Pille:
Kahjuks ei ole.
Kokkamas95:
Kokkamas95, kas Sul pealinnas ei ole mõnda tuttavat? Nn "Tartu rong" on juba kahjuks läinud..Pille, kuidas mina oma paki kätte saaksin? Muidu ise olen 8.augustil Tartus. |
|
Kiilike Abikokk 2011-08-04 21:40:13 |
Pille:
Tänud minugi poolt DanSukkerile ja Pillele! Väga asjalik koti sisu oli .. jõudsin nüüd alles koju :) .
Oo, ma just mõtlesin öelda, et Kiilike käis päeval läbi ja võttis lisaks enda kotile ka Karolini, Liina ja Tsheburashka suhkrukotid kaasa, aga teil juba käes. Aitäh Kiilikesele! |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-08-04 21:43:21 |
Cousinella:
Cousinella, see viimane variant sobiks veidi paremini - neid suhkrukotte on mul veidi raske sinna kesklinna salakohta jätta - liiga palju ja üsna suured..
Ilsu, mis variant Sulle nüüd sobiski? Kas tahad ise järele tulla või kus kandis Sa Harjumaal täpselt paikned?
Satun Tallinna 11. augustil ja võiksin ennelõunal salakohas suhkrule järele tulla. Teine variant on Viimsi kanti ülejärgmisel nädalal! |
|
Ilse Abikokk 2011-08-04 22:04:36 |
Pille:
No ma paiknen Saue linnas:) Aga mõne lapse võiksin järele saata kui juhiseid antakse kuhu:)
Ilsu, mis variant Sulle nüüd sobiski? Kas tahad ise järele tulla või kus kandis Sa Harjumaal täpselt paikned? |
|
Mngmng Kokaõpilane 2011-08-05 12:13:43 |
Mina tahaksin ka oma pakikest kätte saada:) Kas keegi Pärnusse pole tulemas? Ma ise ei jõudnudki Tallinnasse. Ühe võimalusena võin näiteks kasutada ka sõbranna abi Tln-s. Aga kuhu ma ta saatma peaks? Ta Nõmmel. Arvan, et iseeneset Järve Keskuse kant oleks talle väga hea, kus pakk kätte saada. Kas keegi sinna liigub? http://mingimango.blogspot.com |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-08-05 12:16:35 |
Mngmng:
MngMng, pead natuke ootama. Vandiste (Pärnu külje all) tuleb varsti Pärnu pakkidele järele, siis ehk saad sinagi oma paki kätte..
Mina tahaksin ka oma pakikest kätte saada:) Kas keegi Pärnusse pole tulemas? Ma ise ei jõudnudki Tallinnasse. Ühe võimalusena võin näiteks kasutada ka sõbranna abi Tln-s. Aga kuhu ma ta saatma peaks? Ta Nõmmel. Arvan, et iseeneset Järve Keskuse kant oleks talle väga hea, kus pakk kätte saada. Kas keegi sinna liigub? |
|
Cousinella Kokaõpilane 2011-08-05 21:48:31 |
OK, püüame siis ülejärgmisel nädalal Viimsi kanti tulla suhkrupakkidele järele. Pille, kas saad mulle oma numrbi meili peale saata? Siis saan täpsemalt helistada ja aja ja koordinaadid kokku leppida. Ma ju ei tea ka, kus te täpselt pestitsete. :) http://cousinella.blogspot.com/ |
|
Kardemon Abikokk 2011-08-05 22:55:14 |
Avasin kodus oma koti. Väga põnev sisu! 3+1 moosisuhkrut, leivasiirupit ja tarretisesuhkrut poleks ma ise ostma hakanud. Nüüd saab järgi proovida.. äkki hakkavad meeldima :)
Veelkord suured tänud!!! http://kardemon.blogspot.com |
|
Ilse Abikokk 2011-08-06 12:00:14 |
Ilsu teeb kniksu ja ütleb suure aitäh ! Vägev pakk:) Hakkan nüüd hoogsalt kasutama, mõned asjad on minu köögis ka esmakordselt:) | |
<< < 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 > >> |