Aire1 Abikokk 2011-05-19 08:10:24 |
Tegin täna hommikuks võileiba nõgesepesto ja keedetud munaga. Meeldiv üllatus oli, mulle väga maitses. | |
Mngmng Kokaõpilane 2011-05-19 13:53:06 |
Ragne:
Mulle just eile toodi Norrast üks 0,5 kg pakk:D jei... mis moosi sa Ragne kasutad juustu all? ja kus kohas seda Pärnus müügil on? ma pole märganud seda (tegelikult pole vajadust olnud vaadata, kuna saan seda aeg ajalt otse Norrast). aga igaks juhuks teadmiseks. Ja kas flatdröd on midagi näkileiva sarnast? Idee tundub igatahes põnev:). Mngmng:
Hmm, kusjuures mina just vaatasin et see kilone pakk, mis mina Norrast ostsin ja need väikesed pakid, mis Eestis müüa on (vähemalt Pärnus), siis siin on juust ikka kallim:) Mina olen sõltuvuses kooslusest värske leib+moos+pruun juust.
Kusjuures norrakad ise söövad juustu veel hommikusöögiks nii: purustavad sealsed traditsioonilised flatbrödid kaussi, segavad juurde riivitud pruuni juustu, siis valavad kaussi juurde piima, peale veidi moosi ja nii söövadki müsli asemel:)Lixey:
Mulle meeldib saiale panna heledat suhkrusiirupit ja siis seda juustu peale. Ja oi, kui hea see on. Kellele suhkrusiirup pole just meele järele võib selle meega asendada.Gudbrandsdalsost. Paarisaja g pakk maksab u. 3,5 €. Mulle meeldib seda süüa soolaste kreekeritega! :P http://mingimango.blogspot.com |
|
Merilin Abikokk 2011-05-19 19:56:31 |
Me teeme aeg-ajalt ülemereklassikat, supervõileiba, hamburgerit. Keele kipub alati alla viima :P
Ülejäänud pihvid (võtmekomponent) maitsevad hommikusöögi juurde ka imehästi...
Täpsemalt blogis :) Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-05-20 13:41:51 |
Briti ajakiri Delicious otsustas ka me kooskokkamises osaleda: Scrumptious sandwich recipes :P | |
Ilse Abikokk 2011-05-22 19:55:28 |
Avastasin, et Hagari ciabatta kuklid on vägagi sobivad koduse burksi jaoks. | |
Triinpvr Abikokk 2011-05-22 23:08:55 |
Üks "väike" šašlõkivõileib | |
Liina Abikokk 2011-05-23 21:54:29 |
Praemunaga võileib | |
Domori Kokaõpilane 2011-05-25 20:22:01 |
Soe ja lihtne võileib tuunikalaga. Meile väga meeldib ja hoiame alati igaks juhuks tuunikalakonservi varus. Tuunikala on segatud hakitud sibula, oliiviõli ja punase palsamäädikaga, kaetud juustuga ja küpsetatud. Teiseks leib Obazda'ga. Tõlkida ei oska, see on baieri murrakus :) Mina tegin pildi valmis leivast, kuid sageli serveeritakse see kausis või võilevaaluselt koos leivaga. Retsept: 1 karp toorjuustu ca 250 grammi Camembert juustu (toatemperatuuril ja mida kauem seisnud seda parem :)) paar spl nn pruuni võid (sulatatud ja kuumutatud) soola jahvatatud köömneid magusat paprikat Cayenne pipart või teravat paprikat Camembert vajutada kahvliga korralikult väikseks, segada toorjuustuga ning võiga, maitsesta. Meie teeme kergelt terava. Lisada võid segusse ka hakitud sibulat ning pirni või siis serveerimisel lisada juurde sibulad. | |
Marju Abikokk 2011-05-26 12:37:23 |
Pilt on telefoniga tehtud, aga võileib ise oli täiesti tapvalt hea. Lugu oli nii, et tegin eelmisel õhtul maitsvat salatit grillitud paprikast ja tomatist ja sparglist kerges palsamiäädika-oliiviõli-sidrunimahla jne kastmes. Ja hommikul panin ülejäänud salati ciabattaviilule, mozzarellat peale ja ahju. Hullumaja! Nii hea! | |
Liisi Abikokk 2011-05-29 18:50:54 |
Vana hea praeleib munaga | |
<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >> |