Pille![]() Nami-Nami peakokk 2012-09-25 17:35:48 |
Sushi töötuba Juhendab Margit Foht Jaapani köögi maitseelamustest tulvil õhtu! Räägime Jaapani toidu-esteetikast, õpime riisi õigesti keetma ning proovime erinevaid sushi-täidiseid, mille puhul on piirideks fantaasia... Töö käigus saame teada, mida on sushi valmistamiseks vaja, räägime sushi ajaloost ning lõpuks katame laua. Sushit valmib päris palju, nii et saame kõhud täis. Juurde asjakohane muusika ning roheline tee. Tule ja teeme koos Sushit 17. oktoobril algusega kell 19.00. Töötoa hind on 24 euri. Hinnale lisandub Eesti Vabariigis kehtestatud käibemaks. Lisainfo ja bron tel 7423 447, info@liannistuudio.ee või www.liannistuudio.ee | |
Blondie![]() Abikokk 2013-01-24 23:40:23 |
![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2013-01-28 15:17:57 |
Blondie:
Väga armsad kujukesed, Blondie! Kuna lapsed on hakanud nõudmisi esitama tortide-küpsetiste väljanägemise osas, siis peaks isegi varsti mõnele sellisele koolitusele minema vist :D
Igatahes tänud tagasiside eest!
![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2013-01-28 15:18:33 |
Edastan Lianni Stuudio kuulutuse: Kingi endale ja oma sõpradele ilus õhtu ning mõtle juba ka lähenevale sõbrapäevale - ilusaim ja maitsvaim kink on karbitäis omatehtud kompvekke! [/i] Kutsume Teid põnevasse trühvlite ja kompvekkide töötuppa, kus valmivad imemaitsvad erinevate täidiste ja kaunistustega käsitöökompvekid alates klassikalistest trühvlitest ja lõpetades fantaasialennuliste käsitöökompvekkidega. Töötoas kasutatav tooraine on kvaliteetne, ent kättesaadav kõigile. Jagatakse retsepte ning soovitusi. Valminud kompvekid pakitakse kenasti osalejatele kaasa! Töötuba toimub 7. veebruaril, 2013 kell 19.00-21.15, Lianni Stuudios. Töötoa maksumus ühele osalejale on 30 Eur+km Meilt saab soetada ka Lianni Stuudio kinkekaarte! [i]Registreerumine helistades tel. 7423447 või info@liannistuudio.ee | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2013-02-11 12:35:19 |
UUS KURSUS LIANNI STUUDIOS!
RIISIHELBE MASSIST 3D FIGUURI VALMISTAMINE.
![]() |
|
Liisi![]() Abikokk 2013-03-02 00:10:11 |
Eile oli mul tore võimalus Nami-Nami esindajana osaleda Lianni stuudios sushi valmistamise kursusel.
Esiti tekitasid laual lebavad vähesed köögiviljad ja vaakumpakendisse pakendatud kala ja makra minus veidi umbusku, kuid etteruttavalt olgu öeldud, et sushi sai siiski väga maitsev. Juhendaja Margit Foht andis põgusa ülevaate sushist ja vajalikest toorainetest, seejärel asusime ise rulle keerama. Valmistasime makisid ja futomakisid. Kahjuks tooraineid väga valida ei olnud, seega sai tulemus ka veidi liiga ühesugune. Koolituse lõpus nautisime sushit ja maitsvat rohelist teed.
Kuna minule tagasiside lehte ei jagunud, siis ehk loevad siit: teravaid nuge võiks olla rohkem kui üks, seda 8! inimese peale ja lõikelauad võiksid ka suuremad olla. Arvestades koolituse eest küsitud hinda, oleksin eeldanud ka laiemat toorainete valikut.
Üldiselt jäin koolitusega rahule, algajana oli huvitav ja innustas ka kodus sushi valmistamist proovima. Plusspunktid juhendajale saadetud retseptide ja juhiste eest.
![]() |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > |