Lemmikloomad: mured ja rõõmud

Tullia
Abikokk
2011-03-15 19:27:25
Zapxpxau:
Küpsetasin laupäeval peeti ja esimene, kes jaole tormas, kui kuum peet ahjust tuli, oli kass! Ei tea, mis talle sisse läks, aga juba lõhn ajas teda ärevile. Pärast pistis sooja peeti kahe suupoolega.
Mul viskas korraks silme ette, kuidas lumivalge kass punapeeti sööb ja milline ta pärast välja näeb :D Aga kassid ilmselt oskavad peediga sündsamalt ringi käia kui väikelapsed :O

Tullia jutukesed

Zapxpxau
Abikokk
2011-03-16 11:04:30
:D Ja-jah, see võiks üsna metsik välja näha tõepoolest! Aga meie mass sööb küll nii viisakalt, et isegi vurrud ei lähe toiduseks.

Zap*

Silx
Abikokk
2011-03-16 12:27:21
Link ühele Maalehe artiklile.

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Merilin
Abikokk
2011-03-17 11:00:51
Pipi vastlapäev toore seajalaga... Tegevust oli tükiks ajaks ja koer pool päeva rahulik järamismasin :)

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-03-17 17:45:32
Thredahlia:
Pipi vastlapäev toore seajalaga... Tegevust oli tükiks ajaks ja koer pool päeva rahulik järamismasin :)
Tõeliselt lahe foto, Merilin!11

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Triinpvr
Abikokk
2011-05-29 21:16:59
Tegin koerale natuke küpsiseid - Hundeplätzchen

laualamp.wordpress.com

Seenekas
Abikokk
2011-05-30 11:34:53
Triinpvr, ega Su koer ACD ei ole või mõni selle tõu lähisugulane? Meie väikeloomad on otsustanud ennast sõltumatult oma inimkaaslastest ise toita. Kuna tallis (ja nüüd viimasel ajal on ka toas paar pesakonda pisikesi lollikesi kolamas) lippab piisavalt hiiri, siis hommikuste toimetuste käigus näen nii koera kui õuekassi vähemalt viit-kuut hiirt järamas. Tavaliselt mingi osa jääb järgi. Ja toakass on ka stabiilselt juba mitu nädalat igal hommikul "esitlenud" mulle poolsöödud hiirepoja taguotsa. Vähemalt õigustavad oma olemasolu "töökusega" täielikult. Lemmikutena loomulikult ka. Ärge nüüd mõelge, et meil siin mingi hiigelmustuses elamine toimub :D, lihtsalt tall ja maja on üks hoone, kuhu vahele jäävad majapidamisruumid. Selle vastu, et tallis hiirtele söödavat on, pole midagi ette võtta ja eks nad siis trügivad tuppa ka. Aga üks koerte suuri lemmikuid on peale värkimist (maniküüri ehk kapjade lõikamist) üle jäävad hobuste kabjaääred. Neid tassitakse ja peidetakse ja järatakse ja kohe täiesti kindlasti ei jagata kassidega, kuigi meie koer sööb muidu väga sõbralikult õuekassiga samast kausist.
Triinpvr
Abikokk
2011-05-30 16:42:52
Seenekas:
Triinpvr, ega Su koer ACD ei ole või mõni selle tõu lähisugulane?
Hea Seenekas, ma isegi ei tea mis ACD tähendab :) Sofi tuli mu juurde varjupaigast ja seal oli tõuks pakutud "krants". Aga mõnikord kui läheb lõõpimiseks siis ütleme, et Lancashier heeler :P (selle tõu otsa komistas mu vend kui oma varjuka koera esivanemaid püüdis interneti abil määrata)

laualamp.wordpress.com

Seenekas
Abikokk
2011-05-31 00:50:39
ACD on eesti keeli austraalia karjakoer, milline mul just kodus ongi. Suht sarnane näost, aga tõutunnusena peaks peas kahe kõrva vahel väike valge kolmnurk olema. Aga kui neid heeleri pilte vaadata, siis külje pealt on minu kutsa lühema kerega ja veidi kõrgemate jalgadega. Paar pilti ka: http://foorum.acd.ee/viewtopic.php?f=2&t=191
Triinpvr
Abikokk
2011-05-31 22:50:03
Tjaa, ma vaatasin seal foorumis veel neid pilte ja mul on tunne, et ACD jaoks on mu koer liiga tillu. Ikka siuke 6 kilone, mahub suuremasse käekotti. Aga sarnasusi on, ikka krants vist teine mul :)

laualamp.wordpress.com

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>