Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2011

Tiina
Abikokk
2011-05-18 20:31:15
Pille:
Õhtul kodus imehead "prantsuse kartulid" (toorelt praetud kartuliribad) ning hakklihastrooganov.
Ja mina mõtlesin, et need on lihtsalt praetud kartulid. Tuleb välja, et eluaeg prantsuse kartuleid hoopis teinud ja söönud :D

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Zoozi
Abikokk
2011-05-18 21:04:42
Tiina:
Pille:
Õhtul kodus imehead "prantsuse kartulid" (toorelt praetud kartuliribad) ning hakklihastrooganov.
Ja mina mõtlesin, et need on lihtsalt praetud kartulid. Tuleb välja, et eluaeg prantsuse kartuleid hoopis teinud ja söönud :D
Sama siin :D

Zoozi tegemised

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-05-18 21:08:10
Zoozi:
Tiina:
Pille:
Ma seepärast paningi jutumärkidesse, et ma ei tea, kas nimi korrektne on. Ma siiski ju 37-aastane naisterahvas ja lapsepõlves tegi ema alati kas praekartuleid (ehk praadis eelmise päeva keedukartuli jääke) või prantsuse kartuleid (praadis pannil tooreid ribastatud või viilutatud kartuleid). :D

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kiilike
Abikokk
2011-05-18 21:50:26
Zoozi:
Tiina:
Pille:
Oh kui toredat sööki siis vanemad teinud on (ja aeg-ajalt ise ka ) :) Aga meil kandsid need toorelt praetud pannikartulite nime.

kiilikese köögikatsetused

Profa
Abikokk
2011-05-18 23:05:41
Ennem kolimist on käsil külmkapi tühjaks söömine asjadest mida ei viitsi teise kohta tassida, st. kolmandat päeva on taldrikul kõige veidramad kooslused ja iga kord külmkapist möödudes veel mingi suutäis ka. Sees juba kergelt keerab:)

Profa köögipool

Kirsike
Abikokk
2011-05-19 10:34:52
Meile oli eile õhtul Rootsi lihapallid keegukartuliga ja magusaks toscakattega rabarbrikook.

Lindude toitmine

KatAnna
Kokaõpilane
2011-05-19 17:52:26
Meie peres pole kunagi keedetud kartuleid üle praetud. Suur pere sõi kõik keedetud kartulid ära ;-) Ema ja vanaema praadisid alati tooreid kartuleid. Täna lõunaks tegin küll tütrele ülepraetud kartuleid päevalilleõli, rohelise sibula ja Uus-Kongo kapsaga. Üleeilseks riisinuudlid, sea delikatesshakkliha ja spinatiga, soja-ingveri kastmes. Eilseks kana sumahhi-jogurti kastmes. Tänaseks spagetid artišoki, oliivide, feta, tšilli ja parmesaniga.
Zoozi
Abikokk
2011-05-19 21:01:23
Kuna abikaasa ikka veel tööreisil, siis tegin endale kodujuustusalatit ja lastele nende soovil kartuliputru ja hakklihakastet :) Magusaks sõid lapsed jäätist.

Zoozi tegemised

Karolin
Abikokk
2011-05-19 23:01:56
Lõunaks värskekapsa-hakkliha hautis keedukartuliga, peale hapukoort ja joogiks pett. Peale panin ohtralt ka värsket tilli, mille ostsin, kui uut Mustamäe turgu käisin uudistamas. :) Õhtuks sõin jogurtit meega röstitud müsliga.
Karima
Abikokk
2011-05-20 07:37:48
eile sai tehtud suur hulk kartulisalatit ja oblika suppi

PAPRIKA: Karima's Food

<< 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 >>