|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-06-30 22:09:35 |
Pille:
Eilse kordus, ainult seda küpsetatud kaerahelbepudruvormi enam ei olnud. Jäätise kõrvale tegin karamellistatud kreeka pähkleid.
Meil ka värske kapsa ja hakkliha hautis, lisandiks varajane kartul ning törts hapukoort. Lisaks tegin väga mõnusa ricotta-lehtpeedi-tomativormi ja Heidi Swansoni retsepti järgi "baked oatmeal" ehk küpsetatud marja-kaerahelbevormi. Viimast sõin enda tehtud mascarpone-vahtrasiirupijäätisega.
Lisaks olen koos tütrega maiustanud me kuumaasikalapi peal. Punased on niii küpsed ja valged on niiiii suured :P |
|
Muzi
Kokaõpilane 2011-07-01 09:40:03 |
Leoola:
Mis on vahet, mis firma vett söögikoht pakub? Lihtsalt tekkis küsimus. Mina tahaksin natuke kiruda ühte söögikohta nagu Peking Müürivahe tänaval, tean küll, et meil on restoranide teema eraldi, aga vist ei ole vaja ühte eraldi teemat sellest kohast teha? või kui Pille otsustab teisiti, siis saab äkki ümbertõsta :P Nimelt oli millalgi kuskil müügiks soodusvoucherid sinna, läksime siis mehega sööma ja esimene asi, mis negatiivne oli, kui küsisin, mis firma vett on ja ettekandja vastas Vichi, tellisin siis ühe pudeli, lauda toodi bonaqua. Minu küsimuse peale, et lubati ju Vichit, vastas ettekandja, et Vichit mullidega pole. |
|
Anu
Abikokk 2011-07-01 10:14:28 |
On ju vahe, kui tellid üht ja saad hoopis teise asja. :) | |
Seenekas
Abikokk 2011-07-01 19:37:54 |
Muzi:
Mul kui mullivee sõbral on päris suur vahe, mis maitsega vett saab, seda enam, kui tellid üht ja saad teist. :D Maitsevahe on täiesti olemas ja siis vb valiks ju mingi muu joogi.
Meil täna kreekapärased lambalihakotletid ohtra värske koriandriga ja makaronisalat juustu-tomatiga. Magusat nokime maasikapeenralt. :) Leoola:
Mis on vahet, mis firma vett söögikoht pakub? Lihtsalt tekkis küsimus.Mina tahaksin natuke kiruda ühte söögikohta nagu Peking Müürivahe tänaval, tean küll, et meil on restoranide teema eraldi, aga vist ei ole vaja ühte eraldi teemat sellest kohast teha? või kui Pille otsustab teisiti, siis saab äkki ümbertõsta :P Nimelt oli millalgi kuskil müügiks soodusvoucherid sinna, läksime siis mehega sööma ja esimene asi, mis negatiivne oli, kui küsisin, mis firma vett on ja ettekandja vastas Vichi, tellisin siis ühe pudeli, lauda toodi bonaqua. Minu küsimuse peale, et lubati ju Vichit, vastas ettekandja, et Vichit mullidega pole. |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-07-01 20:35:43 |
Minu arust on ka veel ja veel suur vahe. Loe nt seda Nami-Nami suurt veetesti, Muzi :) Mul olid täna päeval sõbrannad jälle lastega külas. Laual oli arbuus, suvine sidrunine kuskuss, pannkoogijahuga rabarbri-pohlakook, Meriti blogist leitud kana Caesari wrapid, hibiskimorss ja Pimms+Appletiser. Õhtul jälle kuskuss ning väga põnev (ja ääretult ebafotogeeniline:)) frititud kanamaks. | |
Laurentzius
Abikokk 2011-07-02 18:51:15 |
Lõunal käisime poodides niiet polnudki aega süüa, varajaseks õhtusöögiks oli pasta kana ja suvikõrvitsaga ja magustoiduks vaniljejäätis maasikatega. | |
Mann
Abikokk 2011-07-03 08:24:15 |
Värske keedetud kartul ja kodujuustu salat, magusaks maasikad. | |
Tullia
Abikokk 2011-07-03 10:03:18 |
Õhtuks sõime grillitud toorvorste, coleslaw salatit (see on viimase aja suur lemmik) ja lehtsalatit maasikate ja hapukoorega. Magusaks oli maasikakrõbedik ning joogiks vesi, millele andsid maitset maasikad. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-07-03 21:37:42 |
Eile sõime lõunat Telegraafi aias (ehk siis restorani Tchaikovsky väliterrassil) - eelroaks gazpacho krabilihaga (imeliselt maitsev!), põhiroaks pasta röstitud vuti ja puravikega (väga maitsev, aga natuke soolane; ka Kristjani lõhe oli veidi soolane); magusaks puuviljasalat mangovahu ja granadillisorbetiga. Õhtul kodus lihtsalt ampsud - juustud, Kalamata oliivid, salaami jne. Lisaks tegin maasika-jogurtitorti, aga see oli tädi sünnipäevaks, kuhu me ise ei saanud minna kahjuks. Täna päeval makaronid hakklihakastmega :D (tütar haige ja nõudis makarone ja kohe; 5 minutiga ei suutnud ma miskit muud välja mõelda). Õhtul jälle juustud, oliivid jne, lisaks üks mõnus Virgin Mojito. | |
Seenekas
Abikokk 2011-07-04 20:52:09 |
Pille:
Ju see kokk oli armunud. Klišee küll, aga nohjah. :D
Kas puravikud olid värsked st. tänavused ja kohalikud? Meil siin mõned nagu ikka heinaajal on juba olnud, aga hetkel on meilt vihm kaarega mööda läinud kuigi Lõuna-Eesti sõbrannad kurdavad, et heinategu on vihmahoogude tõttu võimatu. See-eest seeni neil vaikselt tuleb. põhiroaks pasta röstitud vuti ja puravikega (väga maitsev, aga natuke soolane; ka Kristjani lõhe oli veidi soolane); . |
|
| << < 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 > >> | ||