Retsepti lisamiseks peate sisse logima!

Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2011

Liisi
Abikokk
2011-06-17 21:16:19
Meie ka vanaema juures söömas - kartul, praeliha, mulgikapsad :) Magusaks brita kook ja mõned maasikad.

Liisi Blogi

Karima
Abikokk
2011-06-18 18:20:39
meil täna pidu päev.Tytrekesele tulevad viimast korda enne Tuneesiasse tagasi minekut söbrannad kylla ja sööme singipizzat,kanapizzat,pannkooke toormoosiga ja torti :)

PAPRIKA: Karima's Food

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-06-18 20:51:47
Mina pole viimastel päevadel eriti süüa teinud. Eile õhtul käisime ühe sõbra suurel sünnipäevapeol, kuhu oli catering tellitud Crasta Cateringilt. Laual olid kõiksugu erinevad India toidud. Mulle meeldisid pakorad (lillkapsa, pommu ja seenega; paprika oma ei meeldinud), lambalihapirukad ja kartulipallikesed. Magusaks oli suur uhke talutort. Tänase pealelõuna veetsime kursaõe tütre 3. sünnipäevapeol nende maakodus. Pakuti kõiksugu klassikalist sünnipäevakraami (kartulisalat, singirullid, veisekeel, keeks, tort, kringel, vorstid jne). Kõht sai täitsa täis, nii et rohkem süüa täna tegema ei pea.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Vike
Abikokk
2011-06-18 21:02:14
Meie käisime täna Sadamaturul. Ostsin portsu Tartumaa värsket kartulit ja õhtusöögiks sai tehtud koos Maakaubast saadud eestimaise spargelkapsa ja pika poisiga. Mmmmm. Ma arvan, et ülejääk jõuab veel õhtu jooksul vaikselt nosides kõhtu :D.
Seenekas
Abikokk
2011-06-19 13:24:29
Eile läksid ahju kanakintsud. Lisandiks riis ja tomati-sibulasalat. Üleeile panin laari kurke kiirhapnema, aga nood polnud veel valmis. Hästi küüslaugused said, mis on vast ainult hea, aga ei osanud värske küüslaugu NII tugeva maitsega arvestada. Magusaks ikka neid rabarbriga kooke. ;)
Kirsike
Abikokk
2011-06-19 20:05:04
Ma olen päev otsa suurima lapse ja tema klassiõega koos hakkinud ja rullinud igasugu erinevaid asju nende homseks lõpupeoks. Nüüd lõpuks mees grillis paar tükki liha oma perele näksimiseks ja kõrvale tegin salati ja keetsin värskeid kartulied..

Lindude toitmine

Karolin
Abikokk
2011-06-19 21:33:37
Täna lõunaks tegin ameerika maisisuppi. Pere kiitis ja sõi hea meelega, endale maitses ka väga. :) Õhtuks üks leib suitsukala ja majoneesiga,piima, üks suur tükk seda kohupiimakooki. Panin sinna ka mustsõstraid ja natuke rohkem suhkrut, kui retseptis ette nähtud. Ülihea ja mõnus sai! Isegi mu vennad, kes muidu marjakooke peaagu, et jälestavad, sõid! :) See on juba läbimurre :D
Karima
Abikokk
2011-06-19 22:40:42
ma tegin pakkimise körvalt väikese rassolnik supi

PAPRIKA: Karima's Food

Silx
Abikokk
2011-06-20 09:17:19
Laupäeval laisa koka ahjulõhe tillise kardulapudluga ja magusaks rabarbsikissell kohupiimaga. Pühapäeval kõige parem kanasupp ja blogimata viska-kõik-kaussi kooki (sisaldas endas poolikut toru kohupiima, pakki natukene vana vahukoort, 3 muna, natukene suhkrut, vaniljesuhkrut ja siis kaerajahu ja täistera nisujahu. Maitseks sisse tumedaid ja heledaid rosinaid, kuivatatud jõhvikaid, sarapuupähklipuru ja üks suurem õun. Üllatavalt hea tuli. :))

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-06-20 21:28:57
Lõpetasin täna rabarbrihooaega - tegin neid parimaid muffineid ja siis klassikalise biskviitkattega koogi :) Õhtul lisaks veel praetud grillvorstid ja polenta.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 >>