Lusikas Kokaõpilane 2010-08-03 14:22:27 |
Viimasel ajal on välja ilmunud mingu uus komme, et teatud söögikohtade menüüdes ilutsevatele hindadele keevitatakse arve peal otsa "käibemaks" 20%. Ma ei tea kui seaduslik või ebaseaduslik see võte on on, aga kui te sellise kohtlemise osaks olete sattunud, siis palun aidake täiendada nimekirja. "Basiilik" Hobujaama 5 (Coca-Cola Plazas) "Clayhills" Pikk 17 kontrollimata andmetel Lido Solarise keskuses? | |
Netcat Abikokk 2010-08-03 14:49:39 |
Vot ei tea, Lidos käisin hiljuti esimest korda, arve tundus natuke ootamatult suur aga selleks hetkeks kui asja üle juurdlema hakkasin olin tšeki juba ära visanud. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
ErleS Abikokk 2010-08-03 14:59:57 |
Käisin ka hiljuti Basiilikus, kuna üks tuttav soovitas. Muljet koht ei avaldanud ja arve tundus tagantjärele tõesti pisut suurem. Aga koduteel arvasin, et ilmselt seetõttu tunnetasingi arvet suurena, aga tundus pisut ülemaksmisena selle toidu eest :) Arvet muidugi ei ole alles enam. Pead ei julge anda, kas see on seaduslik, aga ma olen seni arvanud, et välja tuuakse kauba lõplik hind. Ja ilmselgelt on Eestis vähemalt tavaks, et menüüs on hinnad toodud käibemaksuga. Igal juhul taunin sellist käitumist ja väldin neid kohti. | |
Tiina Abikokk 2010-08-04 22:50:49 |
Niipalju kui mina tean, peab Eestis olema tarbijale näidatud kauba lõpphind ja mingit maksu enam hiljem juurde panna ei tohi.
Lidos küll midagi arvele juurde ei pandud, viimati käisin seal paar kuud tagasi. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Netcat Abikokk 2010-08-05 09:12:38 |
Käisin eile õhtul Lidos ja kontrollisin tšeki üle. Kõik oli korras.
Küll aga petetakse seal sellega, et salatiletis on silt "kaste on tasuta ainult salati peal" aga kassas võeti ikka salatile pandud kastme eest raha eraldi. Hiljem mõtlesin välja, et silt kehtis ilmselt ainult selle jogurtikastme pudeli kohta, otse mille kõrval ta seisis, mitte kõigi salatileti kastmete kohta. Kuidas kassiir oskab mitmel erineval valgel kastmel vahet teha, mina küll ei tea. Au talle osava töö eest. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-08-05 11:41:35 |
Mitte küll käibemaksupettusest, aga "kohustuslikust" jootrahast kirjutab ka tänane Tarbija24: Tükike Itaaliat Tallinna vanalinnas: restoran võtab jootraha vägisi Kui kommentaare lugeda, siis seal on ka juttu, et Basiilik lisab arvele "20% käibemaks". | |
Lusikas Kokaõpilane 2010-08-22 11:55:14 |
Sain Tarbijakaitseametist sellise vastuse:
[1quote]Lugupeetav |
|