Veekeedukann

Merilin
Abikokk
2011-03-10 09:00:39
Pille:
Meil ka plaanis uus veekeedukann osta. Sooviks sellist, kus saab temperatuuri reguleerida, nagu Zapxpxau ülalpool soovitab. Kas kellelgi on kogemusi selle Stollari kannuga? http://www.arvutid24.ee/images/fe/200/fea3d92c413a3dd748afa01441682c52.jpg Sooviks just "metallikut", muidu läheb köögis liiga kirjuks.. (Philips seega kahjuks ei sobi, neil vist ainult valge ja must).
Ma vaataks lisaks veel, et kann poleks seest (või üleni) plastikust, mis kuuma veega kokku puutub :) Hetkel juhtus üldse nii, et kuna kastruliga pliidil (idukts.) läheb vesi samakiiresti kui mitte kiiremini keema, siis veekeedukannu ei kasutanud juba mõnda aega, kuna oli ebamugavam ja viisime köögist eest ära. Kui oleks temp reguleeritav olnud, siis ilmselt kasutaksin edasi.

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Triinpvr
Abikokk
2011-03-10 18:46:40
Pille:
Meil ka plaanis uus veekeedukann osta. Sooviks sellist, kus saab temperatuuri reguleerida, nagu Zapxpxau ülalpool soovitab. Kas kellelgi on kogemusi selle Stollari kannuga? http://www.arvutid24.ee/images/fe/200/fea3d92c413a3dd748afa01441682c52.jpg Sooviks just "metallikut", muidu läheb köögis liiga kirjuks.. (Philips seega kahjuks ei sobi, neil vist ainult valge ja must).
Selle kannu ma ostsin oma töökohta u 2 nädalat tagasi. Kurta pole nagu midagi, kuid mainiks ära, et auk ei ole väga suur, st ma ei tea kas suurem meesterahva kämmal seda pesema pääsebki :) Mulle väga meeldib, et ta on selline, hmm kuidas öelda, pehme. Kaas käib lahti pehmelt, nupud on sellised mõnusad pehmed. Hissver ma arvan, et sellest jutust küll miskit kasu ei ole.... :D Aga mulle meeldib. Nagu mulle meeldib ka 95 kraadise veega tehtud puru/päti/tudengi/röövlikohv ja 80 kraadise veega roheline tee.

laualamp.wordpress.com

Netcat
Abikokk
2011-03-10 21:55:21
Stockmannis on sel kuul miski Cuisinarti metalne keedukann 6 eri temperatuuri sättimise võimalusega, püsikliendile 79 € Muidu kena, aga mind natuke häirib nagu, et selline küllalt suur akna moodi asi tundub seal olevat ja see on tõenäoliselt plastist.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Fre
Abikokk
2011-03-12 23:47:45
Ma viskasin ka kunagi sellele Pille kirjeldatud Stollari kannule silma, aga kuna ma mahlapressis suht pettunud olin siis jätsin ka kannu rahule, liiati leidsin abikaasa varudest keldrist ühe kiiskava töötava mõttetuse. Ei tea kus see Erx oma ammu välja käidud KitchenAidi kannudega on? Hoiaks issand jummel teda veel kaua kinni et ei tekiks investeerimiskiusatust.
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-03-13 08:34:59
Fre:
Ma viskasin ka kunagi sellele Pille kirjeldatud Stollari kannule silma, aga kuna ma mahlapressis suht pettunud olin siis jätsin ka kannu rahule, liiati leidsin abikaasa varudest keldrist ühe kiiskava töötava mõttetuse. Ei tea kus see Erx oma ammu välja käidud KitchenAidi kannudega on? Hoiaks issand jummel teda veel kaua kinni et ei tekiks investeerimiskiusatust.
Minu arust KitchenAidil veekeedukanne polegi veel? Igatahes on alates eilsest too Stoller me kodus olemas. Käisime poes kaemas ja täitsa meeldis (Thredahlia laidaks maha, sest veemõõdik on plastist, aga eelmine kann oli meil üleni plastist, nii et progress niigi)..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Merilin
Abikokk
2011-03-13 08:55:44
Pille:
Fre:
Minu arust KitchenAidil veekeedukanne polegi veel? Igatahes on alates eilsest too Stoller me kodus olemas. Käisime poes kaemas ja täitsa meeldis (Thredahlia laidaks maha, sest veemõõdik on plastist, aga eelmine kann oli meil üleni plastist, nii et progress niigi)..
Thredahlia ei laida midagi - kasutas ise ka plastist veemõõdikuga metallkannu... aga avastas endalegi üllatuslikult kastruli :D

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Netcat
Abikokk
2011-03-13 17:22:43
Thredahlia:
Thredahlia ei laida midagi - kasutas ise ka plastist veemõõdikuga metallkannu... aga avastas endalegi üllatuslikult kastruli :D
Kastrul on nii... ebastiilne. Mul on kodus eluaeg olnud gaasipliit, niiet oleks ka põmst ju võinud kogu elu kastrulis vett keeta ja ülikitsas köögis ühe potsiku võrra ruumi kokku hoida, aga pole kunagi mõttessegi tulnud. Alati on majapidamises olnud üks ehtne vanakooli, ilma elektrita korralik _kann_. Sanga, tila ja viledega :) Teevett ei tohi ometi solvata ebaväärika anumaga.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Tiina
Abikokk
2011-03-13 18:28:58
Netcat:
Mul on kodus eluaeg olnud gaasipliit, niiet oleks ka põmst ju võinud kogu elu kastrulis vett keeta ja ülikitsas köögis ühe potsiku võrra ruumi kokku hoida, aga pole kunagi mõttessegi tulnud. Alati on majapidamises olnud üks ehtne vanakooli, ilma elektrita korralik _kann_. Sanga, tila ja viledega :) Teevett ei tohi ometi solvata ebaväärika anumaga.
Täitsa nõus! Mul ka selline vilega kann ja olen kõigile soolalaeivalistele ja muidu kinkijatele alati öelnud - kinkige ükskõik mida, aga peaasi, et elektriline veekeedukann ei oleks :) Mis sest, et rohkem elektrit ja aega läheb.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Fre
Abikokk
2011-03-16 21:27:34
Pille:
Minu arust KitchenAidil veekeedukanne polegi veel?
Issanda abiga õnneks mitte. Aga kui mu mälu mind ei peta siis Erx mingis teemas kunagi justkui viskas veksli välja et insenerid juba mõtlevad. Ja et looda on. Või karta.
Pisi-Pisi
Abikokk
2011-03-17 00:48:01
Mõned KitchenAidi veekeetjad, ma pole küll kindel, kas seal ka elektrilisi on (tunduvad kangesti mitte-elektrilised), aga vähemalt silmale kenad vaadata.

Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab...

<< 1 | 2 | 3 >>