Liina Abikokk 2010-04-12 10:01:42 |
Mina olen teinud: Banaani-kohvikeeks Kohvi-kohupiimakook Kohvi-toorjuustukook Prantsuse šokolaaditort Valge šokolaadi jõulutrühvlid | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-12 14:17:38 |
Ma panen enda katsetused ka kirja, kuigi auhindade loosimisel loomulikult ei osale :) Banaani-kohvimagustoit ja Brasiilia riisipuding kohvi ja kookosega Hõrk ja jõulune piparkoogitiramisu ja Nami-Nami tiramisu Kaera-Jaani tiramisu vaarikatega ja Jamie kiire tiramisu Kihiline kohupiimavorm kama ja jõhvikatega ja kohvi-kohupiimakreem Kohvi-küpsisetort ja kohvi-beseekorvikesed Kohvikeeks toorjuustuglasuuriga ja kohvikook kohviglasuuriga (hirmus vana lemmik juba :)) Kohvikissell ja kohvimaitseline õunakook Kohvimuffinid toorjuustuglasuuriga ja kohvitort Kohvitort pähklitega ja külm espressovaht Majoneesiga brownie-koogid ja pehmed mee-kohvikaramellid Tort "La Dolce Vita" ja šokolaadikook võikreemiga Vietnami kohv ja Vietnami kohvi jäätis | |
Karima Abikokk 2010-04-12 15:04:37 |
mina tegin naminamist kohvi-beseetorti maitse on nii monus koogil toeline magusafannidele kuna pilti ei oska siia panna panen yles kus ta blogis on http://karimasfood.blogspot.com/2010/04/kohvi-beseetort.html | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-12 15:12:29 |
Karima:
Karima, lugesin Su blogipostitusest, et kreem jäi vedel. Mis tärklist Sa kasutasid? Kuna elad-kokkad Prantsusmaal, siis kahtlustan, et maisitärklist? Retseptis on ette nähtud kartulitärklis. Kuigi need kaks on täiesti asendadatavad teineteisega, siis on oluline vahe sees. Kartulitärklist ei tohi kuumutada liialt, sest siis veeldub see uuesti. Maisitärklist tuleb aga paar minutit keeta, et see üldse paksenema hakkaks.
Oleksin jätnud kommentaari Su blogisse, aga Sul on seal mingi skripti-viga ning kommenteerides ei näe salasõna.
mina tegin naminamist kohvi-beseetorti maitse on nii monus koogil toeline magusafannidele kuna pilti ei oska siia panna panen yles kus ta blogis on http://karimasfood.blogspot.com/2010/04/kohvi-beseetort.html |
|
Karima Abikokk 2010-04-12 16:00:07 |
Kusjuures kui seda kreemi kuumutasin oli ta ilusti paks nagu pidanud olekski maisitarklis oli jah :) jargminekord proovin kartulitarklisega seda siin araablaste poodides on ka aga samas see poolvedel kreem oli paris hea | |
Zoozi Abikokk 2010-04-12 16:41:35 |
Mina olen ka kohviga nii mõndagi teinud. Kuna need on juba tehtud, siis siia ei hakka enam üles panema. Kindlasti teen veel midagi ja siis panen ka pildid üles. | |
Liina Abikokk 2010-04-12 19:18:27 |
Täna tegin Kohvi-toorjuustukooki | |
Ragne Abikokk 2010-04-12 19:46:34 |
pole ammu nami-namis sõna võtnud (nii umbes 4 päeva :)) Kusjuures täna just lõunal tööl vaatasin ühte kohvimagustoitu, kirjutasin isegi retsepti ülesse.. Eelnevalt postitatud kohvi-kakao kook on üks mu lemmikuid. Kui vaadata postitusi, siis leidub päris mitmeid retsepte mis valmistatud kohviga. Kohv annab paljudele küpsetistele lisaväärtust palju juurde, minu üks trühvliretsept on kohvita lausa asendamatu.....Pika jutu lõpetuseks niipalju, et kindlasti saab miskit valmistatud :) | |
Kaare Abikokk 2010-04-12 20:22:48 |
Kihvt teema. Ma ise kohvi juua ei saa, sest süda hakkab kohe puperdama :D Aga kohvi lõhn ajab hulluks ja mõnikord on isu nii suur, et olen nõus südamekloppimist kannatama. Kindlasti proovin mõne koogi või magustoidu teha. | |
Zoozi Abikokk 2010-04-12 21:31:50 |
Zoozi:
Kohvi-kukeseenekaste ja kompott kuivatatud ploomidest ja kohvist.
Mina olen ka kohviga nii mõndagi teinud. Kuna need on juba tehtud, siis siia ei hakka enam üles panema. Kindlasti teen veel midagi ja siis panen ka pildid üles. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |