Tule aita ja vasta!

Cheekysushi
Kokaõpilane
2010-02-11 11:14:46
Palun aita Estonian Business School'i vastsetel tudengitel viia läbi nende elu esimest turu-uuringut vastates alljärgneval internetileheküljel 13'le väga lihtsale küsimusele. Teie vastused oleks meile väga suureks abiks tutvumaks eestlaste toitumisharjumuste ja sushikogemustega. http://freeonlinesurveys.com/rendersurvey.asp?sid=uwbatevpnz6slmx701536 Suur, suur aitäh vastajatele!
Seenekas
Abikokk
2010-02-11 14:09:16
Pille, loodan, et Sa ei pahanda, aga mul oleks ettepanek, et kui uued liitujad alustavad oma postitusi reklaami või mõne seesuguse palvega, siis kas nad ei peaks Sinult selleks mingit heakskiitu saama? See võiks olla siin ka kuidagi ära märgitud ja mitte postitajapoolse "Pille on nõus" märkega. Ma vastaksin küsimustuke vb. üsna meelsasti, kuid mitte lingi alt avanevas vormis täiesti tundmatul leheküljel. Loodan, et keegi teine sh. postitaja ka pahaks ei pane.
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-02-11 14:19:48
Seenekas, ei ole Cheekysushi esimene ega viimane selline liituja, kes sellisel moel liitub ja sõna võtab. Vähemalt oli tubli ja registreerus enda nime all (seda näen küll ainult mina), nii et las jääda. (Sai õppejõud minust hetkel võitu). Aga pmst olen ma tõesti nõus, et ei ole väga viisakas registreeruda mingi suhtluskeskkonna liikmeks vaid selle eesmärgiga, et oma patja-lambaliha-küsitlust promoda ja siis end rohkem näole mitte anda. Õnneks on ka juhtumeid, kus kasutaja on Nami-Namis aktiivseks jäänud, nii et alati ei saa alguses kohe seisukohta võtta. Mõned korrad, pean tunnistama, olen ka n-ö eetriväliselt reklaamijaga sõna võtnud. PS Küll aga tõstan teema ümber sobivamasse kohta, milleks hetkel on "Lobanurk" (algselt oli rubriigis "Kokandusalased küsimused ja vastused")

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Seenekas
Abikokk
2010-02-11 14:46:14
Täiesti nõus. Mu teises aktiivselt kasutavas foorumis esitavad selliseid küsimusikke, midagi mitte isiklikku reklaamivat vmt. just liitunud kasutajad ennast oma päris nimega tutvustades ja see ei tekita ka kasutajates siis küsimusi. Anonüümsust lihtsalt ignoreeritakse või lukustatakse need teemad. Vabandan igaks juhuks veel korra. :)
Kätrin
Abikokk
2010-02-11 15:21:45
Tuleb tunnistada, et olen Seenekaga nõus ning uus kasutaja, kellel on 1 postitus ja see seisneb selges reklaamis või üleskutses linkida Namist kuhugi mujale tekitab pigem negatiivseid emotsioone.

Kätrini kokkamispäevik

Netcat
Abikokk
2010-02-12 12:58:00
Küsitlus iseenesest on suht viletsasti koostatud.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Kingadraakon
Abikokk
2010-02-12 20:29:10
nats algeline on see küsimustik... nagu kolmanda klassi õpilased teeks elu esimest turu-uuringut.
Tziiki
Abikokk
2010-02-12 22:03:07
mnjah...sellised reklaamid jäävad veidi häirima küll, aga soovitus- Pille-tee reklaami jaoks eraldi alateema ja sinna postitamine tasuliseks :D

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Profa
Abikokk
2010-02-12 22:25:28
Küsimus uuringu korraldajatele - kas teile koolis ka uuringu korraldamist on õpetatud? Toitumisharjumusi ja sushikogemusi on sellega raske teada saada. Ühesõnaga, mis on eesmärk, kas millegi teada saamine, või uuringu kui sellise korraldamine iseenesest? Küsin seda ilma irooniata ja kui küsitluse eesmärk ei ole teha suvalist küsitlust küsitluse enese ja ainepunkti pärast (selle eesmärgi antud küsitlus täidab), vaid eesmärgiks on ka hilisem analüüs toitumisharjumuste kohta, olen hea meelega nõus vastama oluliselt pikemale ja detailsemale küsitlusele. Antud küsimustiku täitsin siiski ka, aga olgem ausad, ülikoolis, mis sest et esimesel kursusel, võiks latt olla pisut kõrgemal:)

Profa köögipool