Kohupiimakoogid

Silx
Abikokk
2010-12-11 21:50:38
Improvissisime täna ühe kirsi-kohupiimakoogi. Konkreetset retsepti ees polnud, kõik vastavalt maitsele ja täpselt parajalt. Igatahes tuli väga ja kadus laualt võluväel.

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Liilia
Abikokk
2011-01-30 15:38:02
olen viimase kolme päevaga juba neli korda küpsetanud virsiku-kohupiimakooki, nii oma perele kui ka külakostiks. sarnase retsepti järgi valmistasin jõulude ajal ka jõulust kohupiimakooki

Köögitoimkond

Tiina
Abikokk
2011-02-07 19:56:34
Pole just kohupiimakook, aga kohupiimast... selline vale-korp. Ja on hirmus lihtne ja saab ruttu valmis ja on oi kui maitsev. See on mingi lapsepõlvemälestus mul ja ei tea kust tekkis hiljuti isu selle järgi ja nüüd teen juba teist korda, sest esimene pannitäis sai kohe otsa. Ühesõnaga, segada kokku üks muna ja pakk kohupiima ja natuke suhkrut ja hapukoort. Segu määrida saiaviiludele ja siis küpsetada ahjus.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Triinpvr
Abikokk
2011-02-07 20:54:12
Tiina:
Pole just kohupiimakook, aga kohupiimast... selline vale-korp. Ja on hirmus lihtne ja saab ruttu valmis ja on oi kui maitsev. See on mingi lapsepõlvemälestus mul ja ei tea kust tekkis hiljuti isu selle järgi ja nüüd teen juba teist korda, sest esimene pannitäis sai kohe otsa. Ühesõnaga, segada kokku üks muna ja pakk kohupiima ja natuke suhkrut ja hapukoort. Segu määrida saiaviiludele ja siis küpsetada ahjus.
Aaahh, milline nostalgialaks. Meil tehti seda ka ja mulle meeldis süüa kõigepealt krõbe saia serv ära ja siis pehmet kohupiimasüdamikku nosida, mmm :)

laualamp.wordpress.com

Köögikatake
Abikokk
2011-02-07 21:19:47
Tiina:
Oi, milline nostalgia :) , meil raputati veel kaneeli ka peale, lähen vist kohe kööki neid tegema :P

Tee seda, mida armastad ja armasta seda, mida teed.

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-02-08 08:43:38
Tiina:
Aaa, nendest räägid :P

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Liilia
Abikokk
2011-02-08 09:12:43
mm, neid kohupiimasaiu armastavad meie peres kõik.

Köögitoimkond

Liilia
Abikokk
2011-02-08 09:16:08
mina küpsetasin nädalavahetusel väga maitsvat šokolaadist vaarika-kohupiimakooki, mis meenutas tänu ricotta-kohupiima kasutamisele pigem toorjuustu- kui kohupiimakooki... igatahes, külalised kiitsid ja nõudsid veel :)

Köögitoimkond

Jaanikaant
Abikokk
2011-03-29 09:32:19
Lihtne ja mõnus kodujuustukook

Maitse asi

Jaanikaant
Abikokk
2011-04-01 08:58:18
Liilia:
mina küpsetasin nädalavahetusel väga maitsvat šokolaadist vaarika-kohupiimakooki, mis meenutas tänu ricotta-kohupiima kasutamisele pigem toorjuustu- kui kohupiimakooki... igatahes, külalised kiitsid ja nõudsid veel :) http://farm6.static.flickr.com/5097/5427602704_8e832c12ef_m.jpg
Tegin ka täidise osas sarnast kooki Liilia koogi ainetel ehk ricotta-marjakooki. Väga maitsev!

Maitse asi

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>