Silx
Abikokk 2010-02-16 21:10:05 |
Lõunaks väljas paneeritud lest salatiga.
Õhtuks värske kapsa salat ja viilakas suitsukana, üks trühvel ja nüüd nosin melonit.
Pole enam ime, et ma ei kosu :D Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Kirsike
Abikokk 2010-02-16 22:22:17 |
Lõuna õega kohvik Moonis, kõrvitsaorsotto ja kohupiima-banaanikook. Õde sõi seenetorti. Ülihea!!! Õhtuks hernesupp ja vastlakuklid, tegin mitmest variandist kokku ja erinevate täidistega, kirsimoosiga, pohlamoosiga, martsipanitäidisega, martsipani ja moosiga ja tavalisi :) Väga head tulid välja. | |
Kätrin
Abikokk 2010-02-16 22:36:37 |
Meil ka temaatiline õhtusöök - tegin mulgiputru suitsupeekoniga, vastlakukleid siinse retsepti järgi ja lisaks veel tummist oa-suppi.
Mulgipuder oli aga nii hea, et sõime mõlemad 2 portsu ja kõht sai nii täis, et suppi ei mahtunud - ongi hea saab homme lõunaks süüa.
Vastlakuklid tulid ka imemaitsvad - pehmed ja hõrgud. Lisasin sisse pohlamoosi, sobis väga hästi.
Sõime hoolimata väga täis kõhust mõlemad 3 tükki jutti ära ja hiljem mõlemad veel ühe :)
Õnneks jäi homseks kah.
![]()
|
|
Leoola
Abikokk 2010-02-16 23:11:17 |
mina sõin lõunaks pagaripoiste vastlakuklit ja üldse polnud hea :( õhtuks oli tomatiläätsesupp suitsulihaga | |
Zoozi
Abikokk 2010-02-16 23:17:22 |
Ma siis see aasta kasutasin nii hernesupi kui ka vastlakuklite tegemisel nami-nami abi. Kukleid tegin kolme sorti - nö tavalisi, vaarika-martsipani täidisega ja tõmmusi vastlakukleid. Kokku 45 kuklit :) Õnneks oli ka sõbranna perega abiks söömas.
Mulle meeldisid kõige enam vaarikatäidisega kuklid, mehele ja keskmisele tõmmud. Vanemale pojale meeldisid kõik kolm. Suppi sõid ja kiitsid ka kõik, ka minu poisid :)
|
|
Mari-Liis
Abikokk 2010-02-16 23:20:54 |
Hernesupp ja vastlakuklid :)
|
|
Elis
Abikokk 2010-02-17 00:58:12 |
Lõunaks üks õun ja üks vastlakukkel, kõrvale tee. Õhtuks hernesuppi ja veel üks kukkel. Selleks aastaks vist kukli söömise norm lõpuks ka täidetud. | |
Liisi
Abikokk 2010-02-17 09:31:57 |
Eile alustasin ESIMEST korda elus trenniga :) ja kuna seetõttu jõudsin koju tavapärasest palju hiljem, sõin ainult paar viilu mozzarellat. Eilne lõuna või õigemini terve tööpäev sai selle eest söödud küll oasupp, küll küpsisetorti ja punniks peale veel vastlakukleid kah :) | |
Anu
Abikokk 2010-02-17 10:48:45 |
Eile lõunaks mõned võileivad ja õhtuks hakkliha-nuudlipada juurviljadega. | |
Ristl
Kokaõpilane 2010-02-17 10:54:35 |
Lõunaks sõin ühes lähedalasuvas töölissööklas "liha prantsuse moodi". Rammus, munakastme ja keedukartulitega serveeritud keedetud sealiha viilakas, mis oli ilmselt ahjus ohtra majoneesi ja vähese juustuga üle küpsetatud. No väga toitev ja söökla kohta üldse mitte paha - ma ainult ei saa aru, miks tal selline pretensioonikas nimi on? Kuigi prantsuse köök on väga mitmekülgne, ei suutnud ma küll midagi prantsuspärast selles toidus tabada...
Õhtuks sõime hernesuppi (Salvesti purgisupp, kuna see on ainus versioon hernesupist, mida mu lapsed söövad :D ) ja vastlakukleid ja teed. Ma suutsin päeva jooksul 6 (!) kuklit ära süüa!!! Ikka väga head olid. Tütar deklareeris õhtu lõpuks, et me ei osta enam kunagi poest vastlakukleid. Ablas miisu. |
|
| << < 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 > >> | ||