Seenekas
Abikokk 2010-02-14 21:26:30 |
Keedetud riis ja üsna terav Chilli con Carne. Mees sõi isuga, minu jaoks oli väheke terav tulnud, aga muidu päris hea. Pool päeva üritasin vahelduva eduga saada akna taga tihaste söögilauda uurimas käivast mänsakust pilti. Paraku on ta suur ja ei saanud kuidagi tasakaalu hoitud ja peale ilu on ka hästi ettevaatlik. Homme panen põõsasse pähkleid ja seemneid ehk saab teda siis rahulikult uurida. Metskitsed on väga häbematuks läinud, enam meie oma pere inimesi/loomi üldse ei karda. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-02-14 22:00:37 |
Käisin sõbranna sünnipäeval, kus aitasin nii menüü koostamisega kui ka toiduvalmistamisega. Laual olid sõbranna tehtud pärmi-lehttainapirukad, ühiselt tehtud kinoasalat vähisabade ja avokaadoga, crostini Brie-juustu ja viinamarjadega, lihasekser Linnamäe põdravorsti, Nõo toorsuitsu seafilee ning Oskari toorsuitsu veisefileega, kirsstomatid ja viinamarjad. Magusaks kihiline kama-kohupiima-jõhvikadessert. Jõime viinamarjamahla ning hibiskiteed.
Õhtu veetsime sõprade juures Scrabblet mängimas, seal sai köögiviljapirukat, kaneelirulle, veini ja piparmünditeed.
PS Zoozi & Mari-Liis - väga ilusad lauad teil!!!
|
|
Nämmu
Abikokk 2010-02-14 22:18:41 |
Täna sai kõvasti kukleid küpsetatud. Klassikalisi vastlakukleid, osad neist kakaoga ning rukkijahukukleid ja neljaviljahelbepätsikesi. Vastlakuklitega täitsa rahul, minusuguse algaja kohta hästi õnnestunud.
Muudest söökidest kõrvitsa-suitsujuustusupp, salat kinoast ja peedist. Magusaks ka šokolaadivaht puuviljadega. Kaie |
|
Leoola
Abikokk 2010-02-14 22:58:41 |
kanatiivad ploomikastmes ja värske salat ja riis | |
Kärt
Abikokk 2010-02-14 23:03:44 |
Hea õnne läbi saime vutte ja tegime nad selle retsepti järgi ära.
|
|
Sasha
Abikokk 2010-02-14 23:30:24 |
Mul oli hommikuks lõhesai, sai oli isetehtud ühe huvitava retsepti järgi, aga natuke keerasin aia taha. Kui uus proov päris edukaks osutub, panen siia ka. Lõunaks hakkliha-seene-tomati-juustu-ürditäidisega pastateokarbid. Õhtuks vastlakuklid. Seenekas, mul kõõlub just kits sellise "täna saia ei olegi või?!?" näoga akna taga. Ülbeks on nad läinud jah. | |
Zoozi
Abikokk 2010-02-15 09:52:26 |
Eile tegin tagliatellesid, mida sõime paprikadipiga. Pidin ka kooki küpsetama, aga meie perel oli mingi viirus kallal. Kedagi koogimõte ei isutanud, nii ei teinudki. Õhtul sõime väikseid jogurtipannkooke. | |
Silx
Abikokk 2010-02-15 10:32:23 |
Eile lõunaks rimi porgandikotlet (rohkem ei osta seda) ja õhtuks sai manustatud veiselihawokki ja paar trühvlit. :)
Laupäeval oli minu lemmikroog - Signe Kivi moodi vürtsikiluvorm ja magusaks ricottakreem maasikamoosiga. :)
Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Yahna
Kokaõpilane 2010-02-15 10:52:59 |
Eile õhtusöögiks singi-juustu kringel ja viimasest Oma Maitsest šokolaadi-apelsinikook. Väga maitsev oli! | |
Sandra
Abikokk 2010-02-15 17:43:50 |
Köögiviljasupp ning rukkipala aromaatse sibulamoosiga. | |
| << < 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 > >> | ||