Leoola
Abikokk 2010-08-25 18:36:58 |
täna õhtul oli päris luksuslik söömaaeg, austri-teryaki kastmes marineeritud ja siis praetud tilaapiafileed, keedetud türgioad parmesani ja tšilliga, täidetud pommud, keedetud kartul ja praetud suvikõrvits | |
Elis
Abikokk 2010-08-25 18:39:11 |
Lõunaks 2 röstsaibi munavõiga ja mitu martsipani õuna. Õhtuks kohupiimapõhjal hakklihapitsa, kõrvale kasvuhoone värsket: tomat, kurk, paprika. Magusaks jäätist ja veidi nokin nüüd ka šokolaadi. Arvatavasti hiljem veel martsipani õunu kui ruumi tekib.
|
|
Jaanikaant
Abikokk 2010-08-25 20:16:19 |
Lõunaks kanafilee ja köögiviljadega vokiroog, õhtuks kapsas hakklihaga ja ploomikook | |
Kätrin
Abikokk 2010-08-25 20:33:35 |
Lõunaks viimased vorstid-sibulad balsamiäädikaga. Õhtusöögiks chorizo-supp. Me võime seda lõputult süüa. | |
Kirsike
Abikokk 2010-08-25 20:40:22 |
Suvikõrvitsapüreesupp krutoonidega ja suvikõrvitsa-tomati-fetajuustu fritata. Magusaks kommid. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-08-25 21:11:44 |
Lõunaks tegin tütrele ja ämmale köögivilja-viinerisuppi. Ise sõin küll vaid paar lusikatäit, sest kiirustasin linna, et koos kahe ameeriklannast sõbrannaga Kunderi tänava Korea restoranis Gotsu süüa. Võtsime kolme peale bulgogi (veiseliha ja köögiviljad sojakastmega + riis + kimchi), Jangnjomi kana (õlis praetud krõbe kana magusa tšillikastmega + riis) ja köögiviljadega praetud nuudlid sojakastmes. Eriti meeldisid mulle kaks esimest rooga. Kolm põhirooga + 3 tassitäit Korea rohelist teed maksid kokku 285 krooni. Kõhud said väga (ja väga hästi) täis :) Siis üks kiire kohv ja napolitaine saiake Bestselleris. Oli hirmus kohviisu, aga leti taga olnud noormees oli suutnud kohvi kuidagi ära rikkuda. Ei teagi öelda, mismoodi, igatahes võtsin vaid paar lonksu :( Õhtul kodus oma aia tomatid ja sealihast ahjustrooganov (seenteks võtsin külmkapis purgi mulluseid pilvikuid-riisikaid vähese soolaga. Väga mugav oli, purgist vormi ja valmis! Roog oli maitsev, kuigi ülirammus muidugi.. | |
|
Vernanda Abikokk 2010-08-25 21:14:44 |
Aniitram:
ma võin sekundeerida selle ahjukartulite meeldivus teemal. arumaisaa mis nendel meeste maitsemeeltel häda on.
Täna tegin palsamiäädikaga ahjukartuleid ja sibulaid Jamie Oliveri järgi. Oli üpriski huvitav roog, mulle meeldis aga mehele väga mitte. Kõrvale tegin sealihašnitsleid. http://static3.nagi.ee/i/p/652/83/16320829bb0340_s.jpg http://static3.nagi.ee/i/p/652/83/1632075749c1e5_s.jpg |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-08-25 21:18:20 |
Vernanda:
Palun mitte üldistada! Ma tean päris mitut meest, kes on nõus viimaste sibulate ja tomatite pärast kaklema minema. Või siis vähemalt ahjuvormi puhtaks limpsima (kui pealtnägijaid poleks) :)
Aniitram:
ma võin sekundeerida selle ahjukartulite meeldivus teemal. arumaisaa mis nendel meeste maitsemeeltel häda on.Täna tegin palsamiäädikaga ahjukartuleid ja sibulaid Jamie Oliveri järgi. Oli üpriski huvitav roog, mulle meeldis aga mehele väga mitte. Kõrvale tegin sealihašnitsleid. http://static3.nagi.ee/i/p/652/83/16320829bb0340_s.jpg http://static3.nagi.ee/i/p/652/83/1632075749c1e5_s.jpg |
|
Liisi
Abikokk 2010-08-25 21:46:28 |
Lõunaks sõira ja tomatit. Õhtuks aga värsketest puravikest risoto. Väga hea tuli. Magusaks Geisha šokolaadi ja pärnaõietee.
|
|
Seenekas
Abikokk 2010-08-25 23:20:21 |
Mees käis nädala alul poes ja tõi kaks beeebiforelli. Olid külmutatud ja vaakumis. Hüüdis asju kappidesse jagades, kas paneb sügavkülma või jätab sulama. Kui ma siis täna neid sulanuna teha plaanisin ja külmikust võtma läksin, pidin naeru kätte ära surema... Olin plaaninud neid ahjus teha ja retseptigi valmis vaadanud, aga ... need olid sellised keskmise heeringa suurused. :D Selle pärast ei hakanud küll ahju soojendama ja nii läksid nad pannile, juurde paar eilset keedukartulit ja peale ohtra tilliga hapukoorekaste. Maitsvad tulid igal juhul. Lisaks veel tomati-sibulasalat. Igatahes sai söögi kerge vaevaga ja hästi kiiresti. Hoidistamist ja marjakorjamist muule tööle lisaks niigi ohtralt. Magusaks tühjendati taas kolmeliitrist meepurki saia peale. | |
| << < 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 > >> | ||