|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-08-16 09:20:08 |
Itakene:
Palju õnne tähtsa sündmuse puhul, Itakene!!!
Meil oli täna pidulik sündmus-tütrel täitus 1. aasta. :) Ragne:
:D :D Ma olen ka uuesti aktiivsemalt küpsetama hakanud. Ju üritan sügist kiiremini kohale meelitada ;)
Tean küll, et soe ilm, aga lõunaks tegin kaks suurt pizzat, õhtuks magus: õuna-kaneeli purukook koos vanillipudinguga. Redfox:
Redfox, kuhu Sa end minema sätid?
Me käisime eile sõbranna poja 5. sünnipäeval Rocca-al-Mare Juku mängutoas. Laual oli puuvilju, väikeseid porgandi- ja hakklihapirukaid, kringel ja kohupiima-martsipanitort.
Õhtul kodus sõin natuke Viimsi Marketi kulinaarialeti lihasalatit. Selline kartulisalati isu oli (no mulle seostuvad laste sünnipäevad salatiga ja mullu samal sünnipäeval pakuti ning tänavu mitte), nii et ostsin kõige tillema karbitäie kaasa...
eile õhtul jälle kerge ülesöömine. aga see on raudselt viimane kord (sest edasine ei olene enam minust). kes teab mida SEAL antakse. ise ma enam süüa ei tee. |
|
Jaanikaant
Abikokk 2010-08-16 09:33:53 |
Laupäeval kodused hamburgerid kanafileega ja marjasorbett, eile olid õhtusöögiks soojad ahju juustusaiad tomatiga ja kohupiima- mustsõstra kook. | |
Kätrin
Abikokk 2010-08-16 10:24:14 |
Kuna mina sain eelmisel esmaspäeval aasta vanemaks, siis oli terve eelmine nädal üks suur pidu ja söögivalmistamine. Õhtusöök oli Egoistis, aga see pole kohe üldse mitte meie koht ja võtame seda lihtsalt, kui huvitavat elamust. Kahjuks teenidus ka lonkas (kõige eredamad hetked olid tagaruumis kõvasti telefoniga rääkiv teenindaja, mis meieni selgelt ära kostis, kuigi olime temast restorani kaugemais nurgas ja veinivalikuks pakutud - punast või valget!!!!??? Ei ühtki nime, võimalust. Lihtsalt toodi lauda klaasid veiniga, kui olime küsinud, et kas neil on võimalik ka klaasiga veini võtta) Toit oli okei, ei midagi erilist- lihtne klassika. Me ilmselt oleme korralikult ära rikutud, pärast Aronia de Takazawat Tokyos. Kodus aga sai tehtud-söödud järgmist perekonna-sõpradega tähistades: - arbuusi-feta salat marineeritud punaste sibulate ja pereselliga - rukola-balsamico salat - pardifilee salat rukola, nektariinide ja mustsõstrakastmega - ahjus röstitud peedid, sibulad, porgandid - aeglaselt küpsetatud metssealiha magusamapoolses vürtsikas kastmes (liha oli 8tundi ahjus öösel) - lumekrabi saiakate - guacamole - lõhe chevice - täidetud munad Magusaks sai tehtud: - matcha-madeleine - tiramisut - shokolaadikooki Joogiks ohtralt jääteed. | |
|
Martiina Abikokk 2010-08-16 13:20:20 |
Nädalavahetusel olin maal vanematel külas, kolme päeva jooksul tegime söögiks singipitsat, praeliha koos kartuliga ning ahjulõhet. Loomulikult kuulus söökide juurde koorem värsket salatit, mis peamiselt kasvuhoonest korjatud materjalist tehtud oli :) Magusaks küpsetasime kaneelirulle ja sõime jäätist. Ja kogu aia ainukesed viis ploomi sõime kah ära- hääd olid :) | |
Kätrin
Abikokk 2010-08-16 13:56:00 |
Lõunasöögiks metseaprae jäänukid fetakreemiga. Kõrvale röstpeedid-sibulad. | |
Kokkamas95
Abikokk 2010-08-16 15:25:55 |
Lõunal frikadellisupp, viil seemneleiba juustuga (soojendasin mikrolaineahjus, kuni juust oli sulanud) ja kirsstomatid. | |
Kokkamas95
Abikokk 2010-08-16 17:32:35 |
Õhtul keedetud värsked kartulid, kurki-tomatit, klaas keefiri ja ahjuforell juustuga. See forell oli ikka niiii hea, panen endale ühe tüki homseks ka kõrvale enne , kui kala otsa saab :) | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-08-16 18:15:45 |
Kukeseentega böfstrooganov ja kartulipuder, ploomikompott (mõned kirsid lisasin ka potti) ja kohupiimakreem, näkitsemiseks väikesed makrakotletid oma aia tomatitega (makrakotletid meeldisid tütrele väga).
|
|
Kätrin
Abikokk 2010-08-16 18:29:51 |
Teen ema retsepti järgi letšo-möksi ja õhtusöögiks on toortoode ehk veel kuumutamata letšopõhi grillitud ribidega. | |
|
Martiina Abikokk 2010-08-16 18:38:49 |
Lõunaks sibulasupp Jamie Oliveri retsepti järgi, õhtuks porruga praetud tatar, millele lisandiks praadisin kukeseeni.
|
|
| << < 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 > >> | ||