Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2010

Kirsike
Abikokk
2010-07-09 14:58:12
Eile oli grillliha sea välisfileest, keefiri-tillimarinaadis, kõrvale värske kartul ja kurgi-salati-redise-tomati salat hapukoorega. Magusaks Belgia vahvlid :D

Lindude toitmine

Martiina
Abikokk
2010-07-09 19:41:06
Täna oli parim suvine söök üldse! :) Värsked kartulid, aurutatud lillkapsas võiga, sibulatega praetud kukeseened, salatiks mõned tomatid enda tomatitaimedelt ja värskeid herneid. Ohh, kui hea :) Magusaks sõi meheraas maasikaid, enne kui ma nad kõik moosiks tampida jõudsin ja sügavkülma panin.
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-07-09 21:09:19
Mina olen see hädapätakas, kes selle suure kuumaga hakkama ei saa ja miskit teha ei suuda :( Lõunaks tegin tabuliid. Õhtul praadisime veidi Viimsi Lihakarni toorvorste ja sõime veel tabuliid. Magusaks maasikad ja kollased ploomid.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Elis
Abikokk
2010-07-09 21:53:43
Lõunaks ohtralt mureleid ja üks röstsaib juustu ja tomatiga. Õhtuks värske keedetud kartul, praelest ja kurgi-tomati-salati-redise-hapukooresalat. Magusaks kausitäis maasikaid ja Geisha komme.
Tullia
Abikokk
2010-07-09 23:08:36
Õhtusöögiks oli mingi liiga vürtisne kanashashlõkk, kurgi-hapukooresalat, maasikad oma peenralt ja ananassi-vaarikasorbett.

Tullia jutukesed

Seenekas
Abikokk
2010-07-10 16:28:58
Meil hetkel pasta mereandidega, endal isu pole, seega söövad mees ja pojad. Õhtusöök on pärast heinavedu, veel isegi ei tea mida teeme. Ja kuna mul on täna sünnipäev (palju õnne mulle), siis on kogu pere koos, hurraa! Ja homme toimub suuremat sorti suguvõsa kokkutulek koos vanatädi 80 juubeliga meie õuel, mis siis ühildub natuke mu tänase tähtpäevaga. Täna olen juba külmkappi pannud mitu kooki ja igsugu muud kraami. Toidutegemine jätkub...
Zoozi
Abikokk
2010-07-10 16:31:16
Seenekas:
Meil hetkel pasta mereandidega, endal isu pole, seega söövad mees ja pojad. Õhtusöök on pärast heinavedu, veel isegi ei tea mida teeme. Ja kuna mul on täna sünnipäev (palju õnne mulle), siis on kogu pere koos, hurraa! Ja homme toimub suuremat sorti suguvõsa kokkutulek koos vanatädi 80 juubeliga meie õuel, mis siis ühildub natuke mu tänase tähtpäevaga. Täna olen juba külmkappi pannud mitu kooki ja igsugu muud kraami. Toidutegemine jätkub...
Meie pere poolt Sulle veel kord palju õnne sünnipäeva puhul,Seenekas:)

Zoozi tegemised

Elis
Abikokk
2010-07-10 16:44:52
Palju õnne Seenekas! Lõuna paiku käisime Altmõisa maasikapeol ja sõime seal ohtralt maasikaid ning suitsulesta, meespool sõi ka seitsme kala suppi ja jõi vaadikalja. Õhtuks suundume mu ema ja kasuisa esimesele pulma-aastapäevale väikese maasikatordiga ning arvatavasti tuleb suurem grillimine.
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-07-10 19:33:41
Seenekas:
Ja kuna mul on täna sünnipäev (palju õnne mulle), siis on kogu pere koos, hurraa! Ja homme toimub suuremat sorti suguvõsa kokkutulek koos vanatädi 80 juubeliga meie õuel, mis siis ühildub natuke mu tänase tähtpäevaga. Täna olen juba külmkappi pannud mitu kooki ja igsugu muud kraami. Toidutegemine jätkub...
Õnne!!! Me veetsime terve päeva naabruskonnas elavate sõprade juures. Sõbrad olid äsja Lõuna-Prantsusmaalt naasenud ja laual olid erinevad juustud (no ikka 5 sorti), foie de canard, terriin, nisuleivad ja värske rukkileib, tomatisalat, murelid, maasika-vahukooretort. Mõnus oli :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tiina
Abikokk
2010-07-10 21:09:37
Lõunaks kirsse ja maasikaid ja vaarikaid, millele jõin kõrvale petipiima :) Õhtusöögiks külmsupp värskest kurgist ja värskest hapukurgist ja maitserohelisest ja keedumunast petiga. Laps piirdus jäätisega.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

<< 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 >>