Ragne
Abikokk 2010-01-15 00:27:33 |
Lõunaks lihtne kana-nuudlisupp. Õhtuks tegin Nigella pirnipudingut ja siis veel väike tükike eile tehtud küpsisekooki :) | |
Zoozi
Abikokk 2010-01-15 07:42:07 |
Triin:
:) :) :)
Kokkamisele kulub tavaliselt umbes 2 tundi. Kui aga väiksemale vaja veel eraldi küpsetada, siis natuke rohkem. Enamus toite saab ju tunnikesega tehtud. Pole nad nii keerulised midagi. Ega ma üldiselt arvestagi kui kaua ma seal aega viidan. See mu lemmik koht, sageli ka kõige vaiksem.
Eile lõunaks Activia jogurt kirssidega, banaan.
Õhtuks tatra-maksahautis, toorsalat. Mulle ja emale väga maitses. Mees küll sõi väääikese kausitäie, aga pirtsutas. Seega jäi meile tänaseks ka veel.
Lastele riis ja kalakaste.
Tee juurde maiustasime kookose-vaarikakeeksiga. No see oli ikka superhea keeks. Ei mäletagi, millal nii head oleks saanud. Väga, väga maitsev, Pille :)
Zoozi:
Zoozi menüü on lihtsalt imetlusväärne. Nii ilus ja huvitav alati :). Seda banaaniga kanapada tahan kindlasti proovida.
Zoozi kui palju su päevast läheb tavaliselt kokkamisele?Lõunaks maitsestamata jogurt pohlamoosiga. Õhtul sõime beduiini kanapada banaaniga. Väga maitsev ja kiire-lihtne teha ka. Banaan oli veel eriti hea selles. Magusaks oli täna riisikommid. Mehele hommikuks tegin ka meega granolat.
|
|
Aire1
Abikokk 2010-01-15 08:11:04 |
Eile õhtuks kartul hakklihakastmega ja hapukurk. Võtsin täna lõunaks ka kaasa, mehele on lõunaks võileivad. | |
Silx
Abikokk 2010-01-15 09:26:28 |
Õhtuks šokolaadimassaaž ja poole öö aeg pannitäis juurikaid. :D Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Hexy
Abikokk 2010-01-15 11:26:25 |
Lõunaks keedetud lillkapsas hakklihakastmega. Õhtuks plaanin teha vutimuna salatit mozzarellaga(salatiraamatust). Loodan, et jõuan teha ka ammu nimekirjas olnud karjala pirukad. | |
Kätrin
Abikokk 2010-01-15 12:51:14 |
Lõunasöögiks Sushicafest sushit. Õhtusöögiks tuleb kõrvitsasupp - ammu purgis valmis tehtud, hea kiire võtta ja siis Bonabarte´i maiustama ning sõbrannadega kinno :) Mulgipuder jääb homseks. | |
Zoozi
Abikokk 2010-01-15 15:36:44 |
Õhtul sööme eilset tatra-maksahautist, ema ja mina siis. Pirtsakatele meestele ahjukana ja kartulid. Magusat ei tee täna. Kes tahab, siis kapis on isetehtud jäätist ja banaani ning õuna on ka. Õhtul küpsetan veel rukkileiba ja sepikut. | |
Mann
Abikokk 2010-01-15 15:44:09 |
meil ahjukana koos kartuli-porgandi-porru-sibula-küüslaugu-balsamicoga. roheline salat. joogiks punane vein. magusaks puuviljasalat. | |
Kairit
Abikokk 2010-01-15 16:08:10 |
Õhtuks riis, kanakaste, peedisalat. | |
Seenekas
Abikokk 2010-01-15 19:24:16 |
Koduses magusas õunamahlas hautatud hapukapsas sealihakuubikutega ja koorega keedetud kartulid. Päris mõnus lihtne toit. | |
| << < 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 > >> | ||