Kirsike
Abikokk 2010-06-06 18:19:37 |
Eile jäi õhtusöök söömata :( Koju tulles ootas meid ees väga jube vaatepilt, meie armsa 8-aastase kiisuga, kel nimeks Tibu, juhtus kohutav õnnetus ja teda ei ole enam :( :(. Õnneks et ühtegi last praegu kodus ei ole. Täna õhtul sõime esimest korda, adžika-mee-sojakastme marinaadis liha, värske kartul ja roheline salat hapukoorega. Aga no ei maitse toit :( | |
Tullia
Abikokk 2010-06-06 19:52:47 |
Õtusöögiks tegin sooja tomati-sibulasalatit grillitud veisefilee kõrvale.
|
|
Seenekas
Abikokk 2010-06-06 20:22:13 |
Meil oli täna tädi juubel. Kuna olin lubanud talle kingituseks teha juubelilaua, siis läks sellele osa eilsest päevast ja natuke tänasest. Kurblooline on, et külalised hakkasid saabuma juba üle poole tunni kutsutust varem ja ilm küll lubas veidi vihma ja siis läks terrassil ikka soojaks, seega lauanõusid koliti paar korda. Lõpuks sõime soolase ikkagi väljas ja magusa sees, sest lõpuks hakkas ikkagi tibatama. Halvem lugu on see, et seoses suure sagimisega ei õnnestunud ühtegi pilti teha. Soolaseks olid kartuli-juustupihvid (raamatust Aedviljad), kabatšokipannkoogid (Köögiviljaraamat), nõgeserisoto, tomatisalat valges palsamiäädikas marineeritud sibulaga ja juurde kergete mugandustega murulaugukaste (Grillime mõnuga). Tädi omalt poolt keetis värskeid kartuleid ja ostis Laste toorvorste, kartuses, et äkki on toidud liiga eksootilised. Grillisime veel veiniäädikas-õlis marineeritud šampinjone ja sidrunimarinaadis kana kintsufileed. Magusaks tegin mustika-jogurtitordi (kaunistuseks olid küll hoopis sinikad ja ka kannikeseõied, mis KÕIK mehed põlglikult taldrikuäärele nokkisid) :D ja rabarbri-purukoogi. Köögis askeldanuna jäeti mind kuidagi märkamatult ja sujuvalt ka kaineks autojuhiks, kuigi üks klaasike veini oleks üle pika aja vägagi maitsenud. Kõik toidud said kõvasti tunnustust :) ja natuke tagaselja selgus, et suguvõsa oli omavahel arutanud järgmise sugulase juubeli pidamist lausa meie kodus. Eks siis ole näha. Tore, et kõik rahule jäid. | |
Zoozi
Abikokk 2010-06-06 21:07:51 |
Keedukartul hakkliha-majoneesivormiga, toorsalat.
Magusaks maasikaid, shokolaadi ja jäätist.
|
|
Elis
Abikokk 2010-06-06 21:49:59 |
Lõuna paiku mugisime "turusaaki"- mureleid, maasikaid ja ploomtomateid. Õhtuks tatrapuder suitsupeekoni ja kirsstomatitega. Magusaks veel maasikaid. | |
Itakene
Abikokk 2010-06-06 23:03:07 |
Oi kui kurb lugu, Kirsike.. :( ma väga armastan kasse ja enda kallis kassike praegu olude sunnil minu ema juures asumisel. Tunnen Teile kaasa ja loodan, et saate varsti uue lemmiku.
Õhtusöögiks täna kalkunikotletid, mis eriti ilusad välja ei näe, aga maitsevad täitsa hästi. Kõrvale kodukootud fetasalat. Magustoiduks Pajumäe sidruni-kohupiimakreem.
Lõunaks tegin endale fetaspinatit mandlilaastudega
|
|
Enely
Abikokk 2010-06-06 23:17:50 |
2 imemaitsvat kaneelirulli, kõrvale tass piima...mmmmm.....:) Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
Tziiki
Abikokk 2010-06-06 23:50:23 |
Kirsikesele pai...mina tean hästi seda kaotusvalu...sel sügisel istusin oma 15 aastase kiisu kõrval kui ta "ära" läks... As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Profa
Abikokk 2010-06-07 09:01:20 |
Kartulisalat, kana, kohvi, tomat. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-06-07 09:16:49 |
Kaastunne, Kirsike!
Meil jäi lõunasöök eile vahele (kui nüüd ühte võileiba mitte arvestada), aga õhtusöögiga alustasime varakult, kella 5 ajal. Sõbrad tulid külla ja "tegime hiinakat". Laual olid ma yi shang shu ehk "sipelgad puu otsas", vokitud paksoi seentega, vokitud OMA AIA spinat küüslauguga :P, kana kašuupähklitega., ning väikese geograafilise kõrvalepõikena ka värsked kevadrullid tšilli-sojadipiga. Magusaks siiruviiruline rabarbri-toorjuustukook :P
Kõik retseptid lisamisel.
|
|
| << < 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 > >> | ||