Sirliiz
Abikokk 2010-05-09 18:30:41 |
Õhtusöögiks oli suitsulatikas, magusaks saiavorm õuna-ingverimoosiga. | |
Elis
Abikokk 2010-05-09 18:54:54 |
Päev läbi sõitsime oma emasid ja vanaemasid läbi, igal pool pakuti midagi ka hamba alla. Kuna suurem osa päevast sai erinevaid kooke söödud, siis õhtuks suurt isu polnudki, sõime paar kiluvõileiba ja hammustasime peale marineeritud küüslauku. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-05-09 19:32:15 |
Me olime minu vanemate juures koos oma suure suguvõsaga - vanaema Senta tähistas 90. sünnipäeva :) Kokast tädi oli suure ja korraliku "vana kooli laua" teinud - salatid, pasteedipallid ja -siilid, heeringad-räimed jms. Sünnipäevalapse tütretütrepoeg Joonas tegi Napoleoni, tütretütar Pille (ehk siis mina) mõnusaid kaeraküpsiseid, tuunikala-kikerhernesalati ja kaks pätsi rukkileiba, mis kadusid laualt imekähku!
Nüüd juba kodus tagasi, rohkem ilmselget me midagi ei söö täna :P
|
|
|
Martiina Abikokk 2010-05-09 19:34:41 |
Päeval käisin emal külas, kaasa viisin sellise lõbusa tordi:
|
|
Tullia
Abikokk 2010-05-09 20:05:40 |
Meil oli täna hiline lõunasöök, mis läks sujuvajalt üle varaseks õhtusöögiks. Ema tõi kaasa kartulisalati ja punasesõstrakoogi. Ämm oli marineerinud shashlõkki. Minu poolt oli laual tomati-kurgisalat palsamiäädikaga, mõnus salat krabinuudlitest, hiinakapsast, munast, millel kastmeks majonees ning hapukoor, lisaks läks grillile marineeritud seasisefilee ja magusaks tegin rullbiskviidi vahukoore ning õuna-arooniamoosiga.. | |
Kirsike
Abikokk 2010-05-09 22:41:16 |
Parmesanikana, selle retsepti ainetel. Kõrvale värske kartul (ei olnud veel hea). Magusaks valge veini küpsiseid ja rabarbrikooki. Spinati-feta pirukat tegime-sõime ka. | |
Zoozi
Abikokk 2010-05-09 22:49:22 |
Eile lõunaks suuret midagi ei söönud. Käisin sõbranna lapse sünnipäeval, kus näksisin porgandit ja kurki dipikastmega. Oli viinerit ka, aga ma kahjuks Rakvere oma ei söö, kuna see mulle ei maitse.
Sünnipäevalt läks mees väiksemate poistega koju. Mina aga edasi Salme kultuurikeskusesse vanema poisi esinemist vaatama :)
Õhtuks oli kõht hirmus tühi. Sõin kähku, mis kapist leidsin - makra-kodujuustu-munasalatit ja kaks võileiba juustusalaamiga. Paar pähkli-shokolaadikommi ka.
Täna lõunat ei söönud.
Õhtuks väga maitsev vähisabapirukas (Glorian ruoka &viini 3/2010) toorsalatiga.
Magusaks shokolaadimuffinid valge ja tumeda šokolaadiga ja kookostort.
|
|
Itakene
Abikokk 2010-05-09 23:55:21 |
Emadepäeva puhul oli täna vanaema juures kogunemine ja sõime plaadipirukat hakkliha ja köögiviljadega, magusaks rabarberi-biskviit. Ise täna süüa ei teinudki ja vist enam kunagi süüa ei taha ka. Nagu jõulud. :D | |
Seenekas
Abikokk 2010-05-10 09:23:03 |
Eile minule lõunaks ja mehele õhtuks selle aasta esimene nõgesesupp. Tuli igavesti maitsev ja toitev. Tegin kanapljongist ja kanatükkidega. Maitses oluliselt paremini kui mu tavapärane veiselihapõhine. Kohupiimakook. | |
Kairit
Abikokk 2010-05-10 11:10:02 |
Eile tegi mees soolast ja mina magusat. Soolaseks olid kalakotletid, kartul ja salat (kurk, tomat, karuluk) ning magusaks imemaitsvad kihilised küpsised.
|
|
| << < 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 > >> | ||