Kirsike
Abikokk 2010-03-11 21:54:30 |
Piima-klimbisupp :D Magus :D Sel ajal kui lasteaiast pisimat ära tõin, oli keskmine laps jõudnud teha mannakoogi, mingi noorte kokaraamtu retsepti järgi ja jättis manna lisamata :D Jahu oli 1 spl ja ta pani tatrajahu :D aga huvitaval kombel tuli väga hea kook välja! | |
Elis
Abikokk 2010-03-12 12:09:40 |
Lõunaks tegin seda suppi ja kõrvale neid juustukukleid
Supp oli tänu õunamahlale ikka üpris hapuka, lisasin veidi suhkrut ka.
|
|
Yahna
Kokaõpilane 2010-03-12 13:42:27 |
Eile õhtul käisin söömas Komeedis. Soolaseks võtsin salati kitsejuustu, ahjupeedi, läätsede ja hummusega ning magusaks vaarika-beseerulli. Mõlemad road olid väga maitsvad (kitsejuustuga on mul veel probleeme :)) ja kõhu sai ikka väga täis! | |
Elis
Abikokk 2010-03-12 20:38:48 |
Täna käisid minu vanemad meil külas söömas (nad elavad kõigest paari kilomeetri kaugusel, seetõttu külastame üksteist üpris tihiti) ja kuna see suht ootamatult juhtus, siis tegin lihtsalt praeliha ja ürdikartuleid, kõrvale tegin seda mustrõikasalatit kuna me oleme kõik suured mustrõika austajad. Väga maitsev!
|
|
Zoozi
Abikokk 2010-03-12 23:16:06 |
Lõunaks banaan ja õun.
Õhtuks vürtsikas kalasupp ja apelsini-apteegitillisai.
|
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-03-12 23:42:43 |
Ma sõin nii lõunaks kui ka õhtuks kana satsivit ja pommu adzhapsandalit. :P | |
Ragne
Abikokk 2010-03-13 00:07:28 |
Lõunaks üle pika aja paneeringuga räimi - nii-nii head olid. Mitte kohe ei tahtnud sealt praetud räimete kausi juurest ära tulla :) | |
Enely100
Abikokk 2010-03-13 17:34:53 |
Hiliseks lõunaks valmis mulgipuder rohke praesibula ja -lihaga. Kõrvale ka kohustuslik kruusike külma piima. Muidugi oli see väga toitev ning õhtusööki otseselt polnud. Õhtuks oli patt :D : pojake läks varakult tuttu ning emme ronis selle kuu Oma Maitse ning šokolaadiga voodisse. Täna lõunaks ema juures kartulipuder ning kanašnitsel. Magustoiduks küpsetasin vaba käega tehtud rabarberikoogi hapukoorekattega. Õhtuks tuleb praetud eilne mulgipuder. | |
Kirsike
Abikokk 2010-03-13 21:28:48 |
Eile oli rukola-mozarellasalat Cook with Jamie ainetel ja osso buco kartulipudruga. Joogiks kuiva vahuveini :D Täna käisime perega Attimos pizzat söömas. Veider, aga kui terve perega (st kõik lapsed kaasas) koos väljas sööme, siis alati Attimos :) See ainuke koht, kus kõik lapsed oma söögi lõpuni söövad. | |
Mari-Liis
Abikokk 2010-03-13 21:38:58 |
Eile käisin sõbranna sünnipäeval ja sõin seal peedi-kitsejuustusalatit, singirulle, krevetipirukat, singipirukat (mõlemad quiche'i-laadsed). Magusaks toorjuustukook ja minu tehtud mangotort.
Täna päeval sõin ühel pesamunaga seotud üritusel enda tehtud (lisaks minule oli sööjaid 39) värsket salatit (rooma salat, jääsalat, kirsstomatid, kanafilee, maitsetaimede ja oliivõliga röstitud saiakuubikud, röstitud piiniaseemned, Valio Forte juust, kaste) ja tellitud kohupiima-martsipanitorti.
Õhtul praetud pardifilee kirsstomatite ja puravikega veini-koorekastmes (puravikud siis).
|
|
| << < 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 > >> | ||