Tiina
Abikokk 2010-06-15 19:58:09 |
Redfox:
Mina sõin täna õhtul jääsalati-tomati-kurgi salatit, kõrvale juustu ja ciabattat. Päeva esimeses pooles aga sealiha ja toorsalatit. Ühe nami-nami kuulsa rabarbrimuffini ka. Absoluutselt vastavalt nõudmistele ;) miks te kõik õhtul nii rammusalt sööte. inimene peaks suurema osa toidust tarbima ära päeva esimeses pooles ju. mul lõunaks suvikõrvitsapüree ja mädarõika seguga (purgikraam) rukkileib, kurgisalat, kohv piimaga. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Juic
Kokaõpilane 2010-06-15 20:11:41 |
Lõunaks hernesupp ja õhtuks ülepraetud kartulipuder - nagu üks asjalik talutüdruk kunagi. :) [color=#CC6666]There is no such thing as a little garlic.[/color] |
|
Spiidi
Abikokk 2010-06-15 21:02:51 |
Tiina:
Ma sõin lõunaks kilo hästi magusaid maasikaid. :D See ei vasta kindlasti nõudmistele. :)
Redfox:
Mina sõin täna õhtul jääsalati-tomati-kurgi salatit, kõrvale juustu ja ciabattat. Päeva esimeses pooles aga sealiha ja toorsalatit. Ühe nami-nami kuulsa rabarbrimuffini ka. Absoluutselt vastavalt nõudmistele ;)miks te kõik õhtul nii rammusalt sööte. inimene peaks suurema osa toidust tarbima ära päeva esimeses pooles ju. mul lõunaks suvikõrvitsapüree ja mädarõika seguga (purgikraam) rukkileib, kurgisalat, kohv piimaga. |
|
Redfox
Abikokk 2010-06-15 22:50:58 |
jiisös ma esitasin ainult küsimuse mitte ei kritiseerinud. mina sõin õhtuks... oota. ei jäänd meelde. midagi ma igatahes sõin, aga ilmselt väga hajameelselt. | |
Itakene
Abikokk 2010-06-16 00:07:56 |
Tütreke sai täna 10-kuuseks ja onud-tädid teatasid, et tulevad pisikest katsuma. Seepärast ka see kakao-muretainas, millest tegin kohupiima täidisega korvikesi. Ühe sõid kõik ära, aga juurde ei võtnud keegi :D. Soolaseks tegin fetasalati Esko Talu pipraseguga fetast, mis on muide jube hea. Muuks ei olnud aega kuna täna autokooli eksam, mille ilusti ära tegin :D. Aga kuna mul vend selline pirts siis ostsin koduteel igaks juhuks Kaubamajast Sünnipäevasalatit-kindla peale minek. Ja natuke Waldorfi salatit ka.Selle sõime vennanaisega kahekesi ära-kellele ei meeldi seller, kellele kreeka ppähklid....Iti sõi mõned vaarikad ja täna küpsetatud leiba. Seekord lisasin ühele pätsile päikesekuivatatud tomateid ja teisele kuivatatud ploome.
|
|
Redfox
Abikokk 2010-06-16 13:44:06 |
lõunaks leib tomatipastaga ja kohupiima rukkirullbiskviit kirssidega | |
Dinnu
Kokaõpilane 2010-06-16 18:07:56 |
lõunasöök läks meelest aga õhtusöögiks tegin Jamie Oliveri retsepti järgi veiselihahautist õllega. magusaks prantsuse shokolaadikook :P | |
Seenekas
Abikokk 2010-06-16 19:16:04 |
Meil tänaseks praetud räimed keedetud tatraga. NOMAEITEA, miks see mulle maitsema peaks, aga mees on häppi. Magusaks "maiu-maiu" ehk hapukoore-kakao magustoit. | |
Elis
Abikokk 2010-06-16 19:35:36 |
Lõunaks 2 viilu leiba tomatikastmes sprottidega ja üks banaan.
Õhtuks eilset hapukapsasuppi ja magusaks üks imehea kausitäis troopilist jäätist.
|
|
Juic
Kokaõpilane 2010-06-16 19:36:57 |
Lõunaks kana-riisisupp. Õhtuks lõhe-kartulivorm; hiljem veel tükk rabarberi-kookose plaadikooki ja magus piparmünditee. [color=#CC6666]There is no such thing as a little garlic.[/color] |
|
| << < 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 > >> | ||