Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2010

Itakene
Abikokk
2010-06-12 13:46:20
Eile küpsetasin leiba. Taignasse lisasin seekord kuivatatud kirsse, kookoselaaste ja riivitud tumedat šokolaadi. Lõunaks sõin sõbranna juures tomati-mozzarellasalatit-väga maitsev nagu alati. :P Magusaks sõime minu küpsetatud leiba ja maasikaid. Õhtusöögiks tütre kõrvalt paar ampsu kaerahelbeputru. Hiljem plaanisisn veel Saku juustu näksida, aga jäin kogemata koos lapsega magama. :D

köögimaania

Lexo
Kokaõpilane
2010-06-12 20:14:49
Suvine vanaema külastus ning vastupidiselt üldlevinud normile, tegin hoopis mina "vanaema-toitu", väikeste kohandustega. Väga tummiseks lõunaks-õhtusöögiks (kuna viimane jääb täna täenäoliselt nüüd ära) mandlipiimaga "mulgikapsad" (ilma lihata), punase veiniga sibulamoos ja mahlased kalkunikotletid omatehtud (firma)adžikaga, näksimiseks küüslauguleivad ja allaloputamiseks vürtsidega piimakohv (mainstream-keeles midagi chai-latte sarnast). Homseks hommikuks juba kokkulepitud kaerahelbe-krepid vaarika-maasika toormoosiga.
Jeti
Kokaõpilane
2010-06-12 21:32:48
On aeg ka oma kokanduskatsetusi avalikustama hakata:) Õhtusöögiks pasta http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=8097 Magustoiduks oli Nigella kiire šokolaadimousse www.nigella.com/recipe/recipe_detail.aspx?rid=75 Viimast sõime küll liiga vara ja oli veidi vedel veel, aga see eest tapvalt magus . Kaua üldse mousse tahab külmkapis olla?
Seenekas
Abikokk
2010-06-12 21:41:51
Tegin homseks valmis portsu seeneseljanka ja munaõiesupi vahepealset lihata, aga korraliku kanapuljongiga suppi. Natuke maitsesime ka. Päeval eilse koorese lõhepasta lõpp. Magusaks rabarbri-maasika purukook.
Gea
Kokaõpilane
2010-06-12 21:44:39
Tegin õhtuks pizzat. Põhi pärmitaignast, kus 5 osa nisujahu ja 1 osa rukkijahu - väga hea oli nii...mmm. Magusaks kamadessert

Toimetused köögis

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-06-12 22:17:06
Jälle päev otsa jooksus. Lõunaks sõime kodus borši. Pealelõunal sõbrannade korraldatud peol küüslauguleiba, lihapallikesi, soolase täidisega tuuletaskuid ja kringlit. Õhtul koos kolme sõbrannaga Sfääris - tomatisupp ja apelsinimahlaga jäätisekokteil.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Redfox
Abikokk
2010-06-12 22:24:50
2 tk rabarbri-ebaküdooniamoosi-hapukoorekooki mis külalistest üle jäi. muidu kooki ei söö, aga teised tulevad alles kolmapäeval ja ega ma minema ka ei viska ju aga võõrastele ei ole ta paaripäevasena enam nägus. omapärane. vähemalt polnud magus õnneks. ühe müslikäki sõin ka. oeh, liiast sai aga mis sa enam teed.
Ragne
Abikokk
2010-06-12 22:29:17
Mul oli täna parajalt aega vaaritada. Lõunaks tegin herne-nõgesepüreesuppi koos kõrvitsaseemneõli kuklitega. Mehele ja lapsele lisaks veel grillisin pardifileed mureli-valgeveinikastmega. Õhtuks magusat - klassikaline biskviitkattega rabarberikook ja kõrvale karamellitee piimaga.

www.kokkama.ee

Liisi
Abikokk
2010-06-12 23:17:09
Esimene toimetamine uues köögis :) Valmistasin kartuli-kalavormi ja lihtsat leivavormi kondenspiima ja jogurtiga.

Liisi Blogi

BirgitP
Kokaõpilane
2010-06-12 23:30:41
Õhtul sõin praetud latikat mis ma täna püüdsin ja magusaks mustikapirukat, mille ma enne kalale minekut valmis küpsetasin. Kunagi hiljem sõin ka omatehtud jogurit mustikatoormoosiga.

http://bikiplix.blogspot.com/

<< 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 >>