Küpsetame heategevuseks!

Triin
Abikokk
2009-12-15 21:53:58
Oleviste kogudus korraldab kodututele jõulupuu, kuhu oodatakse küpsetisi jm. Täpsemalt siin. Siin liigub kindlasti palju inimesi, kes küpsetaks rohkem kui süüa jõuavad (ma ise nende hulgas). Hea võimalus seega :).
Tziiki
Abikokk
2009-12-15 22:25:43
oi kuidas ma tahaks ka kellegi teise rõõmuks midagi maitsvat valmistada, aga Tartus ei toimu ju midagi :(

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Tullia
Abikokk
2009-12-16 10:59:01
Tziiki:
oi kuidas ma tahaks ka kellegi teise rõõmuks midagi maitsvat valmistada, aga Tartus ei toimu ju midagi :(
Vaatasin ka ringi, aga tõesti Tartus pole vist sellist kohta kuhu viia midagi.

Tullia jutukesed

Seenekas
Abikokk
2009-12-16 11:50:10
Ma pole päris kursis Tartu olukorraga, aga ise teen näiteks kohalikule lastekodule homseks hunniku küpsiseid. Keegi ei keela omaalgatuslikult sellist asja välja pakkumast, ei pea ju alati ootama kellegi poolt korraldatavat üritust. Tasub võtta ühendust mõne juba organiseeritud seltskonnaga või ise mõni asi algatada. :)
Kristel
Abikokk
2009-12-16 15:05:36
Oleviste kiriku üritus on väga populaarne ja eelmisel aastal oma küpsetisi viies tundus, et asju oli kogunenud võib-olla liigagi palju aga võib-olla eksin. Kui keegi teab veel selliseid algatusi, siis pandagu aga siia kirja.
Tziiki
Abikokk
2009-12-16 23:23:05
Kristel:
Oleviste kiriku üritus on väga populaarne ja eelmisel aastal oma küpsetisi viies tundus, et asju oli kogunenud võib-olla liigagi palju aga võib-olla eksin. Kui keegi teab veel selliseid algatusi, siis pandagu aga siia kirja.
ma arvan, et selle pärast ei maksa küll karta, et palju saab-uudistes ju öeldi ka, et kui jääb üle, siis pakitakse neile kaasa. Ma just mõtlesin, et kui oleks Tallinnas, siis vist lausa teekski miskid kotikesed toiduga, mida siis paari järgneva päeva jooksul neil tarbida annab.

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Kirsike
Abikokk
2009-12-17 12:15:11
Seenekas:
Ma pole päris kursis Tartu olukorraga, aga ise teen näiteks kohalikule lastekodule homseks hunniku küpsiseid. Keegi ei keela omaalgatuslikult sellist asja välja pakkumast, ei pea ju alati ootama kellegi poolt korraldatavat üritust. Tasub võtta ühendust mõne juba organiseeritud seltskonnaga või ise mõni asi algatada. :)
Ma olen sama meelt. Meie piparkoogimajad ja küpsisehunnikud läksid kõik lasteaiale. Sihtgrupp pole küll päris sama, mis lastekodulapsed või kodutud, aga ka lasteaedade (ilmselt mitte küll kõigi) rahapuudus on lausa masendavaks muutunud.

Lindude toitmine

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-05-07 13:24:19
Annan vihjamisi teada, et 1. juunil kuulutatakse Nami-Namis välja järjekordne tordivõistlus, kus sel korral on soovijatel võimalus 16. juuniks tort ka ühele toredale üritusele viia :P

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kaare
Abikokk
2010-05-07 21:05:42
Pille:
Annan vihjamisi teada, et 1. juunil kuulutatakse Nami-Namis välja järjekordne tordivõistlus, kus sel korral on soovijatel võimalus 16. juuniks tort ka ühele toredale üritusele viia
Enam salapärasem ei saagi vist olla :D Mina jään küll põnevusega ootama.

Koopatibi küpsetab...