Kardemon Abikokk 2009-11-23 20:48:02 |
võibolla peaks küsimus olema mujal...
Aga...tahaksin teha karjala pirukaid. Nami-nami retsepti järgi. Kui mu ahjul on võimalik panna kõige kuumemaks 250, kas siis tuleb ka pirukas välja? Retseptis on 300-kraadi.... Kas piisab kui lihtsalt kauem ahjus hoian?
Ette tänades! :) http://kardemon.blogspot.com |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-11-23 21:01:49 |
Kardemon:
Piisab küll. Pane ahi lihtsalt nii kuumaks, kui annab ja hoia silma peal.
võibolla peaks küsimus olema mujal... Aga...tahaksin teha karjala pirukaid. Nami-nami retsepti järgi. Kui mu ahjul on võimalik panna kõige kuumemaks 250, kas siis tuleb ka pirukas välja? Retseptis on 300-kraadi.... Kas piisab kui lihtsalt kauem ahjus hoian? Ette tänades! :) |
|
Netcat Abikokk 2009-11-24 09:46:36 |
Tahaks siia karjala pirukate juurde teha sellise tähelepaneku, et mulle pole siiani neid eriti meeldinud süüa, põlgasin maitsetuks. Hiljuti avastasin aga, et väga mõnus on, kui nende peale panna sushi-ingverit ja niiviisi süüa. Kerge ja tervislik lõuna nagu maast leitud. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Tziiki Abikokk 2009-11-24 09:53:10 |
Netcat:
mu soomlasest tuttav ütles, et üldjuhul serveeritakse karjala pirukaid munavõiga-et niisamapaljalt ei söödagi Tahaks siia karjala pirukate juurde teha sellise tähelepaneku, et mulle pole siiani neid eriti meeldinud süüa, põlgasin maitsetuks. Hiljuti avastasin aga, et väga mõnus on, kui nende peale panna sushi-ingverit ja niiviisi süüa. Kerge ja tervislik lõuna nagu maast leitud. As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Kätrin Abikokk 2009-11-24 10:56:14 |
Netcat:
Mina panen sinna peale juustu ja ahjus soojaks. Väga maitsev ja toitev.
Tahaks siia karjala pirukate juurde teha sellise tähelepaneku, et mulle pole siiani neid eriti meeldinud süüa, põlgasin maitsetuks. Hiljuti avastasin aga, et väga mõnus on, kui nende peale panna sushi-ingverit ja niiviisi süüa. Kerge ja tervislik lõuna nagu maast leitud. |
|
Rebane Abikokk 2015-04-10 13:48:15 |
Jõudsin ka lõpuks ise Karjala pirukate tegemiseni. Klassikalised, riisipudruga, ahjust võttes määrisin sulavõi-vee seguga ning jätsin hauduma. Järgmine kord panen suts rohkem soola täidisele, sest mulle meeldib pirukaid ka ilma munavõita süüa, ning natuke jäid selleks maitsetuks. Muidu aga väga väga head!
Jazzino. teen. naudin. |
|